Nejlepší plavky pro léto 2014

Léto už hlasitě klepe na dveře, a tak je nejvyšší čas pořídit si novou letní garderobu. A co je základem každého letního šatníku? Plavky. My vám poradíme, které si letos vybrat.

V retro stylu 

img

Vintage look, na který si v uplynulých sezonách troufly jen opravdové milovnice trendů, se vyšvihl do pozice megatrendu. Retro plavky á la 50tá léta sestávající z vysokých “babičkovských” kalhotek a korzetové podprsenky už nejsou letos považovány za módní výstřelek, ale za běžnou plavkovou módu. Vsaďte na roztomilé puntíky, kostky a volánky.

Jednodílné s odvážnými vzory 

img

Plavky vcelku se těší vzrůstající pozornosti, i když jen těžko mohou někdy dosáhnout slávy dvojdílných bikin. Přesto s nimi můžete na pláži zazářit, zvláště když zvolíte moderní výrazné vzory. Letos platí: čím zajímavější a barevnější potisky, tím lépe. Vsaďte především na vzory s ovocem, vesmírné motivy, květinové vzory, etno potisky či moderní geometrické a extrémně barevné vzory.

Povlávající podprsenka

img

Velkým hitem v oblasti plavkové módy jsou tuto letní sezónu koketně se třepotající třásně, roztomilé volánky a efektní kanýry na plavkové podprsence. Hippie třásně zdobící podprsenku jsou perfektní volbou především pro ty, ke kterým nebyla příroda v horních partiích příliš štědrá. Stejnou službu vykoná podprsenka zdobená nejrůznější volány a kanýry.

Pekelně hluboký výstřih 

img

Kdo tvrdí, že jednodílné plavky nejsou sexy, pravděpodobně ještě neviděl nejnovější modely plavek vcelku pro nadcházející letní sezónu. Hluboké véčkové výstřihy často sahající až k pupíku zaručí, že budete nepřehlédnutelnou hvězdou pláže či koupaliště. Tento typ plavek se však hodí spíše pro majitelky menšího a pevného poprsí.

Svůdné páskování 

img

Trochu nepraktické, zvláště pokud chcete dosáhnout rovnoměrného opálení, zato vysoce efektní a neotřelé. Plavky zdobené různými pásky důmyslně zvýrazňují ženské přednosti a jitří mužskou fantazii. Svůdná hra s pásky nejlépe vynikne na černých plavkách, některé modely však mohou trochu připomínat oblečení domin z erotických salónů.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.