Nejlepší šaty na léto 2015

Šaty jsou synonymem ženskosti a horké léto je skvělou příležitostí, jak si šaty pořádně užít. Prozradíme vám, jaké jsou letos nejvíce v kurzu.

Midi 

img

Pokud jste se doposud strmě stoupajícímu trendu midi sukní a midi šatů vyhýbala, letos byste jim měla dát šanci. Možná vám délka sukně pod kolena nebo do půli lýtek může připadat usedlá a neslušivá, ale vězte, že při správné volbě šatů a obuvi jsou midi šaty velmi ženské a sexy. Přiléhavé pouzdrové šaty v midi délce sluší především štíhlejší postavě s útlým pasem, midi šaty rozšířené do áčka si můžete dovolit i s pár kily navíc.

Ve stylu 70. let

img

Vliv bohémských 70. let na letošní módu je více než zřejmý. Šaty inspirované touto uvolněnou érou květinových dětí se vyznačují především přírodními zemitými barvami v čele s hnědou, oranžovou a zelenou. Na poli potisků převládají výrazné květinové vzory, batika a etnické prvky. Střihy jsou volnější, tunikové, převážně v mini délce, z materiálů vévodí hlavně džínovina a semiš.

Maxi

img

Nejoblíbenějšími letními šaty stále zůstávají maxi šaty v délce nejméně po kotníky, ve kterých si každá žena může připadat jako bohyně. Letos se nosí především maxi šaty úzkého střihu na ramínka ve stylu 90. let nebo jednoduché jednobarevné splývavé šaty v pase na gumu. Chybu letos neuděláte ani s rozevlátými šaty a bohatými květinovými potisky, které k létu neodmyslitelně patří.

Krajkové 

img

Něžná krajka je ideální volbou pro romantické letní dny a večery nebo na letní párty. A zdaleka se nemusíte soustředit jen na klasickou černou krajku, která v létě může působit trochu drsnějším dojmem. Hitem letošního léta jsou především krajkové šaty v bílé barvě nebo jemných pastelových odstínech. Omamného sexappealu žhavých Španělek dosáhnete, pokud sáhnete po šatech ze sytě červené krajky.

Zdroj foto: Mango, Topshop, Dorothy Perkins, New Look



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.