Nejlepší sukně na podzim a zimu 2016/2017


I tento ryze ženský prvek našeho šatníku podléhá rozmarům paní Módy. Prozradíme vám, které sukně jsou letošní zimu nejvíce v kurzu.

Že česká zima není zrovna nejvhodnější na nošení sukní? Pokud ji doplníte hřejivými punčochami, trendy kozačkami a huňatým svetrem, není nutné se sukním v zimě vyhýbat. Letošní nabídka sukní, které můžete bez obav nosit i v chladném počasí, je navíc velice lákavá.

Na vlně rock 'n' rollu

img

Kožené nebo koženkové, lakované, se cvočky, zipy či s výrazným prošíváním – drsnější look je na zimní období jako dělaný a sukně v tomto stylu vypadají skvěle v kombinaci s objemnými silnými svetry nebo upnutými roláky. Navíc se nemusíte nutně soustředit jen na klasickou černou variantu kožené sukně, hitem jsou také sukně červené či metalické ve stylu osmdesátých let.

Hippie šik

img

Materiál, který zahřeje už od pohledu, to je samet. A právě sukně z těžkého, jemně lesklého sametu by vám neměly v zimním šatníku chybět. Pokud vás láká samet, volte raději sukně v kratší délce, které nepůsobí tak těžce a aristokraticky. I letos se nosí plisované sukně, tolik oblíbené v bohémských sedmdesátých letech, tak pokud jste si loni nestihla žádnou pořídit, teď máte opět příležitost.

Do áčka

img

Hravý a dívčí střih áčkových sukní v délce nad kolena se dostal mezi hlavní hity letošní zimní sezóny. Sukně lehce rozšířeného střihu odhalující stehna by podle posledních trendů měla být posazená hezky vysoko do pasu a zvýraznit tak ženské křivky. Pokud se obáváte omrzlých kolen, pořiďte si k sukni silné punčochy, nadkolenky, nebo vysoké kozačky.

Klasická midi

img

Komu nevyhovuje mini délka áčkových sukní, může vyzkoušet trend z uplynulých sezón, který se na módním výsluní honosí i letos. Sukně v délce do půli lýtek nebo i jen lehce nad kotníky je do mrazivého počasí jak dělaná. Midi sukně se nosí především úzkého pouzdrového střihu, ale v módě zůstávají i rozšířené, žensky se vlnící sukně. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?