Nejlepší svetry na podzim/zimu 2015/2016

Základem každé zimní garderoby jsou hřejivé svetry. Prozradíme vám, po kterých se máte tuto sezónu podívat.

V pánském stylu

img

Svetry jakoby nebo opravdu vypůjčené z přítelova šatníku patří letos stejně jako loni mezi módní hity. Ležérní pánský styl je nadčasová klasika, kterou kupodivu dokonale zvýrazníte svou ženskou stránku. Poznávacím znamením svetru v pánském stylu je jednoduchý střih, který nezvýrazňuje ženské křivky a tmavší základní barvy jako je černá, hnědá, šedá či tmavě modrá.

"Oversize" svetr

img

Může být v mrazivém počasí něco příjemnějšího, než se zachumlat do velkého teplého svetru? Nejméně jeden "oversize" svetr, byste si letos do svého šatníku měly určitě pořídit. Svetr v nadměrné velikosti vypadá nejlépe v kombinaci se skinny kalhotami, ale můžete ho klidně obléct i přes úzké šaty nebo sukni. Pokud je dlouhý až ke kolenům, postačí dokonce jen teplé punčocháče.

"Cropped" zkrácený svetr

img

Pokud vám velké svetry nic neříkají a nechcete své ženské tvary schovávat, pak si pořiďte vysoce módní "cropped" zkrácený svetr v délce do pasu či výše, se kterými se letos roztrhl pytel. Možná se bojíte, že vás podobný minisvetřík moc nezahřeje, ale pokud k němu obléknete nejlépe sukni áčkového střihu nebo kalhoty vysoko do pasu, zima vám určitě nebude.

S výraznými vzory

img

Chcete svetr, který nejen zahřeje, ale také zaujme vaše okolí? Pak vsaďte na svetr se zajímavý vzory nebo potisky. Vzorům na poli svetrové módy i letos vládnou skandinávské motivy či etnické potisky, před vánocemi pak klasické hvězdy, sobi a jiné vánoční motivy. Pokud máte odvahu, pořiďte si svetr s nevšedním, bláznivým – klidně i infantilním vzorem, letos vám to bez problémů projde.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.