Nejšílenější outfity z červeného koberce za rok 2016

Zaujmout média a fanoušky za každou cenu – to je motem hvězd, jejichž outfity jsou rok do roku odvážnější. Uplynulý rok se nesl ve znamená holé kůže a drzé provokace.

Lady Gaga

img

Kontroverzní americká umělkyně nemůže v našem seznamu nejšílenějších outfitů chybět. Zpěvačka si jen málokdy vyjde v „normálním“ oblečení a její proslulý, často širokou veřejností nepochopený, smysl pro extravaganci je jejím poznávacím znamením. Svým lookem na udílení cen Grammy, kde šokovala sytě oranžovým odstínem vlasů, tmavě modrou róbou a pro ni tak typickými botami na extra vysoké platformě, vzdala hold zesnulé pěvecké legendě Davidu Bowiemu. O nic méně šílené nebyly ani její další dva outfity, kterým opět vévodily prakticky nenositelné boty na přehnaně vysoké platformě.

Kim Kardashian

img

Hvězda reality show, kterou proslavily její více než oblé tvary a nejrůznější skandály, v módě preferuje především vyzývavé, postavu obepínající modely, které jí zaručují neustálou pozornost médií a veřejnosti. Její oblečky často překračují tenkou hranici mezi extravagantně svůdnou a luxusní módou a lacinými podbízivými kousky gogo tanečnic. Kim si libuje především v průhledných materiálech, díky kterým nám v uplynulém roce ukázala i ty části těla, které obvykle na veřejnosti zahalujeme. Nicméně její neskrývaný exhicibionismus jí vysloužil slávu, po které tak nezměrně touží.

Madonna, Sadie Pinn a Z LaLa

img

Slavnostní večer Met Gala pořádaný v newyorském Metropolitním muzeu umění patří k jedné z největších módních událostí roku. Není proto divu, že právě zde se mohou pozvané hvězdy blýsknout v tom nejlepším, co jim jejich stylisté nabídnou. Nebo se mohou pokusit, stejně jako popová královna Madonna, šokovat veškeré osazenstvo večírku a v rafinovaném průsvitném „sado maso“ outfitu ukázat celé poprsí i pozadí. Kočičí oblek v podobném stylu, který oblékla modelka Sadie Pinn, také nemůže na našem seznamu nejbláznivějších outfitů chybět. Stejně jako velice podivné futuristické šaty americké hudebnice Z LaLa.

Dencia, Solange Knowles a Zoe Kravitz

img

Dosud jsme vám ukázali ošacení žen, které se za každou cenu snaží vypadat sexy a extrémně svůdně, i když to mnohdy dopadne kontraproduktivně. Africká popová hvězda Dencia se pokusila zaujmout trochu jiným způsobem a musíme uznat, že se jí to povedlo. Její sladce růžová kombinéza zdobená plyšovými postavičkami Hello Kitty a peroxidově žlutý afro účes z ní vytvořily velice zvláštní variaci panenky Barbie. Zpěvačce Solange Knowles nelze upřít snahu o prudce umělecký outfit, bohužel její žluté šaty působí jako kostým kuřete. Podobně nešťastně vyzněly šaty herečky Zoe Kravitz, které spolu se škraboškou oblékla na stejnou událost jako Solange.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!