Nejvíce nositelné trendy pro léto 2016

Žhavé trendy z módních přehlídek bývají často velmi extravagantní až nenositelné. Některé však stojí za vyzkoušení.

Široké a jasné pruhy

img

Klasický proužkovaný dezén á la francouzský námořník, který se se železnou pravidelností objevuje mezi letními trendy rok co rok, dostal letos novou zábavnou podobu. Namísto klasických jemných proužků se nosí výrazné a široké pruhy nejlépe v sytě barevném provedení. Vodorovné, svislé nebo šikmé – je jen na vás jaký styl a barvu pruhů zvolíte.

Jemné plisování

img

Plisé vám možná připomíná retro styl sedmdesátých let, ale vězte, ze efekt plisování patří mezi nejvýraznější trendy letošní letní sezóny. Tento vysoce módní prvek je navíc velmi lichotivý k ženské postavě a dodá vám na jemnosti a eleganci. Detail plisování nejlépe vynikne na lehkých sukních a šatech, setkat se s ním můžete ale i na kalhotách či moderních halenkách a košilích.

Romantické volány

img

Dalším maxi hitem letošního léta jsou všudypřítomné volány, které příjemně zjemní celkový look a navodí lehce romantickou atmosféru. Tento ultra ženský detail nejlépe vynikne na hedvábí a podobných jemných materiálech, výjimkou však nejsou lněné či bavlněné kousky oblečení. Trendem jsou také topy bez ramínek s velkým volánem přes prsa v retro stylu šedesátých let.

Odhalená ramena

img

Nikoli hluboké výstřihy nebo vysoko odhalená stehna, ale ramena jsou letos podle módních expertů hlavní částí ženského těla, která si zaslouží odhalení. Spadlé ramínka u topu nebo šaty bez ramínek působí jemně, žensky a nevtíravě a ve výsledku mohou zvýšit váš sexappeal více než hluboký prvoplánový výstřih. Top odhalující ramena by vám v letošní letní garderobě určitě neměl chybět. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?