Nepovedené outfity slavných hvězd

V době, kdy se většina celebrit neobejde bez osobního stylisty, jen málokdo šlápne ve výběru oblečení vedle. Někdy si však hvězdy prostě nedají poradit, anebo má jejich módní stylista zrovna špatný den. Podívejte se, kdo ze slavných v poslední době neměl příliš šťastnou ruku při volbě svého outfitu.

img

I slavné celebrity občas šlápnou svým outfitem vedle.

Fergie

zoom

Fergie se pokus o drsnou image moc nevydařil

Zpěvačka Fergie se pravděpodobně chtěla trochu odvázat, a tak se pokusila o jakousi rockersko-motorkářskou image. Avšak zdá se, že to s kombinováním drsných kousků trošku přepískla. Nejenže jí vybraný model vůbec nelichotí a nesluší, ale jednotlivé kousky oblečení vytvářejí nesourodý chaos různých stylů. Boho kabelka s třásněmi a indiánský pásek jsou stylově mimo, o zvláštním kimonu ani nemluvě. Neladí ani brýle. Úplně by postačila kombinace rockového trička, kraťasů a biker bot. Méně je někdy více, Fergie. 












Christina Aguilera

zoom

Zpěvačka neměla při výběru oblečení šťastnou ruku


Populární pěvecká diva zvolila vzhledem ke své postavě opravdu nelichotivý model. Nedokonalost jejích nohou ještě více vynikne v upnutých legínách a nezachrání to ani super vysoké lodičky na platformě. Christina by měla ctít základní pravidlo nošení legín - top by měl být vždy tak dlouhý, aby zakrýval alespoň pozadí, jinak se z legín určených na denní nošení stávají obyčejné elasťáky do posilovny. Ani vcelku slušivý klobouček tak neodvrátí pozornost od nevhodně zvoleného zbytku outfitu. 













Elle Fanning

zoom

Elle si s módou občas nerozumí

Mladší sestra slavnější herečky Dakoty Fanning svými outfity často poutá pozornost módních časopisů a expertů. Tentokrát ale asi vstala levou nohou a oblékla, co jí zrovna přišlo pod ruku. Beztvaré smutně vyhlížející šaty nevhodně doplňují bílé punčocháče a mohutné černé boty v pánském stylu. Celkový look tak působí těžkopádně a nehezky. Kupodivu jediným zajímavým prvkem celého modelu jsou hereččiny brýle, které alespoň trochu oživují mdlý outfit mladičké herečky.













Mischa Barton

zoom

Mischa se snaží být trendy za všech okolností

Hollywoodská herečka miluje módu a ráda nosí nejnovější módní výstřelky od špičkových návrhářů. Velmi často však šlápne svým výběrem úplně vedle, a to, co může vypadat úžasně na modelce procházející se po přehlídkovém mole, Mische většinou vůbec nesluší (viz fotogalerie). Neslušivý je i její letní model, ve kterém si nedávno vyrazila do města. Džínové kraťasy s roztrhaným efektem jsou sice v módě, ale co je moc, to je moc - a navíc herečce vůbec nepadnou. Nezajímavá je i košile ve stejném odstínu a bikerské boty pokus o grunge styl už nezachrání. 














Návrháři Marcel Ostertag a Patrick Mohr

zoom

Excentrismus návrhářů někdy vyznívá spíše směšně.


A nakonec něco pro zasmání. Dva němečtí módní návrháři chtěli být za každou cenu originálně výstřední a takto jejich pokus o neotřelý outfit dopadl. Návrhář Marcel Ostertag doplnil podivnou strakatou košili legínami se zvířecím potiskem a světlými šněrovacími botkami na platformě. Módní psaníčko už je jen pověstnou třešničkou na dortu. Excentrický návrhář Patrick Mohr se také zhlédl v dámské módě a oblékl model a la holandská babička. Tak snad někdy příště, pánové!  


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.