Nový Chanel No. 5: Parfémová událost roku 2016?

Vydat novou verzi parfému, který je ikonou už bezmála sto let, to není jen tak.

Uvedení vůně Chanel No. 5 L’Eau by se proto bez nadsázky dalo označit za parfémovou událost roku. Mladší sourozenec legendy Chanel No. 5 slibuje více svěžesti, jednoduchosti a šťavnatosti.

Chanel No. 5 jednadvacátého století. Absolutní klasika, jejímž jasmínovým tónům propadly už naše prababičky, avšak znovuzrozená, moderní, zářivá a překypující životem. Tak by se dala charakterizovat Chanel No. 5 L’Eau, která je novinkou parfémové scény. Jako horký hit ji během podzimu nabídne nejvoňavější e-shop na českém internetu, Notino, který je nástupcem známějšího Parfums.cz. 

zoom Zvětšit

Nový Chanel No. 5

K omlazení a modernizaci klasické „Pětky“ našel kuráž současný perfumér domu Chanel Olivier Polge. Ubral na upravenosti, přidal něžné ženskosti. Aldehydovou mýdlovost nahradil svěžími citrusy. A voilà, zrodila se Chanel No. 5 dneška – neztratila nic z nadčasovosti původní verze, a zároveň se jí nezaleknou ani dívky a ženy, které dávají přednost přírodní čistotě a křehkosti

Osvěžující drink v záhonu růží 

Jistota, na kterou můžete sázet v obou verzích, je omračující buket růží, který pohltí svou intenzitou, ale zároveň je půvabný, něžný a přirozený, jako byste se procházeli růžovou zahradou v plném květu. Vůně čerstvě vypraného povlečení, kterým v původní verzi odkazovala Coco Chanel na své dětství v klášterním sirotčinci uprostřed venkova, zaznívá i zde v podobě jemných mýdlových bublinek. Pořádnou dávku čerstvosti pak přidávají šťavnaté citrusy – mandarinky, pomeranče a citrony vyzrálé pod francouzským sluncem, smíchané v jednom osvěžujícím sladkém drinku. Chanel No. 5 L’Eau je plná vzpomínek. Na léto, dětství, na nejmilejší zážitky, do kterých dokáže přenést zpět na jediný nádech. A přitom zasněně hledí do budoucnosti a vyhlíží další teplé večery. 

První Chanel No. 5 uvedla sama Coco Chanel už v roce 1921. Odlehčenou verzi pak vyšla v roce 2007 pod názvem Chanel No. 5 Eau Première. A očekává se, že i jejich nejmladší sestřička jménem L’Eau si svojí sofistikovanou lehkostí snadno získá fanynky po celém světě. Vyzkoušet ji budeme moci například v internetovém obchodě Notino, který novinku uvede v podzimních měsících. 

Notino, mnohem víc než jen parfémy 

Za zcela novou beauty značkou na českém trhu se neskrývá nikdo menší než Parfums.cz. Jeden z největších online prodejců parfémů a kosmetiky ve střední a východní Evropě právě mění jméno na Notino. 

Obchod, jehož sortiment se během dvanácti let existence rozrostl na 45 tisíc různých výrobků pro krásu, totiž doslova „přerostl“ svůj název. Notino, to zdaleka nejsou jen parfémy, ale internetový svět krásy, kde si zákazníci mohou vybírat z obrovské škály dekorativní kosmetiky, výrobků pro péči o pleť, tělo, vlasy i zuby či kosmetických výrobků v bio kvalitě. Kromě šíře sortimentu staví Notino především na férovém přístupu k zákazníkům, které si hýčká výhradně produkty od prověřených dodavatelů. 

 Nová značka Notino vstoupila mezi beauty obchody se stejně svěží energií, jakou přináší Chanel No. 5 L’Eau do světa parfémů. Tak ať jsou svým fanouškům inspirací a radostí. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.