Nůžky v rukou gaye

Některé ženy tvrdí, že gayové jsou nejlepší kadeřníci a cíleně je v kadeřnických salonech vyhledávají. Jak jste na tom vy? Taky si myslíte, že sexuální orientace kadeřníka je garancí dokonalého účesu?

Podle žen, které nedají dopustit na kadeřníky gaye, jsou prý homosexuálové mnohem více tvůrčí, odvážnější a k tomu všemu se dokážou lépe vcítit do jejich potřeb než heterosexuální kadeřník. S gayem se dá mnohem lépe mluvit, zná nejnovější trendy a nebojí se experimentovat. Výhodou kadeřníků gayů je také to, že se nepřizpůsobují představám o ženské kráse. To oceníte zejména tehdy, když přijdete ke kadeřníkovi s požadavkem, aby vás ostříhal na ježka. Heterosexuální kadeřník bude s největší pravděpodobně váhat a pokusí se vás přesvědčit o tom, že k ženě patří dlouhé vlasy. Gay vezme nůžky a posune vaší image na jinou úroveň.

Placebo efekt

Na druhou stranu nejde házet všechny do jednoho pytle. Názor, že všichni gayové jsou skvělí kadeřníci – lepší než heterosexuální kadeřníci – představuje spíše zažité klišé. Ve své podstatě se jedná o tzv. placebo efekt. Jedním z důvodů, proč si hodně lidí myslí, že jsou gayové lepší kadeřníci, je jejich schopnost chovat se teatrálně. Excentričtí gayové se o sobě nebojí tvrdit, že jsou nejlepší z nejlepších, jsou až příliš suverénní, chybí jim pokora. Toto chování nebývá u skutečně kvalitních lidí obvyklé, jelikož jim pokora nechybí. Takoví lidí si o sobě nemyslí, že jsou nejlepší, i když je to pravda.

Mimo to je v mnoha lidech zakořeněné klišé, že mužský kadeřník je s největší pravděpodobností gay. Přitom ve skutečnosti je kadeřníků gayů maximálně třetina. Nejvíce pravdivé je tvrzení, že mezi homosexuálními kadeřníky je jich hodně takových, kteří se nebojí experimentovat a vytvářet extravagantní účesy. V tomto ohledu jsou heterosexuální kadeřníci opatrnější.

zoom

Jsou gayové lepší kadeřníci?

Dokonalé uvolnění

Některé ženy vyhledávají kadeřníky gaye, protože mají pocit, že se u nich mohou dokonale uvolnit, nemusí si dávat pozor a snažit se být za každou cenu sexy. Kadeřník gay se na ženu nedivá jako na sexuální objekt, nemá s ní postranní úmysly. Pokud toužíte po neustálé pozornosti mužů, pravděpodobně vám bude více vyhovovat heterosexuální kadeřník.

Jiné je to z pohledu muže. Jestliže má jít muž ke kadeřníkovi, raději zvolí ženu nebo heterosexuála. Jednak je to z toho důvodu, že se domnívá, že by mu kadeřník gay vytvořil příliš „gay“ účes, a někteří muži jsou navíc vůči gayům natolik vyhraněni, že by jim nedělalo příjemně, že na ně sahá člověk stejného pohlaví, kterému by se mohli sexuálně líbit.

Muž versus žena

Dilema nepředstavuje pouze výběr mezi homosexuálním a heterosexuálním kadeřníkem. Ženy volí i mezi samotným pohlavím. Některé ženy si nedokážou představit, že by svěřily své vlasy do rukou jiné ženy – ve své podstatě sokyně. Jiné na tom nevidí nic špatného a naopak si s kadeřnicí skvěle popovídají, zjistí názor další ženy na své problémy, zkrátka se pobaví o věcech, které by s mužem (jakéhokoliv sexuálního zaměření) probírat nechtěly.

Názory na kadeřníky gaye, heterosexuální kadeřníky či kadeřnice se odlišují. Osobně si myslím, že na sexuální orientaci člověka ani na pohlaví nezáleží. Mnohem důležitější je, jestli člověk dělá svou práci skutečně precizně a cítím se v jeho přítomnosti příjemně. Do kadeřnictví chodím relaxovat, požaduji dokonalou péči pro své vlasy a chci odcházet s pocitem, že vypadám naprosto skvěle. Nezáleží na tom, díky komu všechno tohle dostanu. Souhlasíte?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.