Omlazení nitěmi a vlastní krví

Současným hitem estetické medicíny je omlazení obličeje pomocí vstřebatelných nití.

Tato mini invazivní metoda v kombinaci s výplněmi či další moderní metodou – plasmaterapií, nahrazuje velmi úspěšně skalpel. 

„Niťovou terapií jsme schopni tvarovat kontury obličeje, pozvednout ústní koutky, obočí i tváře, vyplnit vrásky obličeje a taktéž provést lifting krku, povadlého poprsí, valů paží, zadečku a stehen“, říká MUDr. Petra Moravcová z Perfect Clinic a dodává, že ovšem musí být splněna indikační kritéria, což nebývá u každého. U příliš tenkého podkoží může nit prosvítat, její zoubky se nemají kam uchytit a výsledek nemusí být pro klienta ani provádějícího lékaře uspokojivý. 

img

perfectclinic.cz

3D NITĚ 

Vstřebatelné kanylové 3D nitě se zavádějí do kůže pomocí kanyl pouze z drobných vpichů, jež se pomocí lokálního anestetika znecitliví. Vše je tedy bezbolestné a mikroskopickém provedení. „ Použité množství nití je individuální, nicméně nejde již o desítky, jak tomu bývalo u starších mesonití, ale jedná se v průměru o 5-10 nití do jedné poloviny obličeje. Konkrétní počet závisí na ošetřované lokalitě a požadovaném efektu“, vysvětluje doktorka Moravcová. 3D nitě si lékařka pochvaluje i proto, že je při jejich aplikaci mnohem menší riziko vzniku otoků a modřin. Princip působení nitě není jen a pouze liftující a podpůrný účinek, ale stimuluje současně i tvorbu kolagenu a tudíž i po vstřebání nitě samotné liftující efekt přetrvá. Více o zákroku zde

PLASMATERAPIE 

Jde o vysoce účinnou metodu regenerace a rejuvenace pleti pomocí krevní plazmy obohacené o krevní destičky. Slouží hlavně ke korekci jemných vrásek, kruhů pod očima, ale i k celkovému omlazení, regeneraci a rozzáření pokožky obličeje, krku i dekoltu. „Kombinací s kyselinou hyaluronovou se dosahuje ještě lepší hydratace pleti či se řeší hlubší vrásky a propady v obličeji“, zpozorňuje Petra Moravcová.
Jde o ambulantní výkon, kdy se nejprve odebere 8 -10ml vlastní krve a vzápětí pomocí jemných jehliček či kanyl provede samotný výkon, trvající 45-60min. Během zákroku nic nebolí, používá se znecitlivujíví krém. Po výkonu je vhodná aplikace chladivé a hydratační masky. Vhodný je šetřící režim, minimálně 2-3 dny byste neměli vystavovat ošetřené oblasti slunečnímu záření, extrémním teplotám ani chladu a stejně tak je dobré omezení sauny a plavání.
Více o zákroku zde.

Odkaz na video zde.

img

perfectclinic.cz

img

perfectclinic.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.