Omlazení pokožky elektromagnetickou vlnou

Podle odborníků na estetickou medicínu je ošetření elektromagnetickou vlnou vhodné k vyhlazení jemných až středně hlubokých vrásek, ke zpevnění pleti a obličejových kontur. Jaké jsou hlavní výhody ošetření a především výsledky?

Výhody ošetření

Obrovskou výhodou tohoto typu ošetření je skutečnost, že se jedná o neinvazivní zákrok. Přístrojem je možné upravit i povadlá oční víčka bez chirurgického zásahu a samotné ošetření je zcela bezbolestné. Přístroj využívá energii ve formě elektromagnetických vln, pracuje na principu postupného zahřívání pokožky. Během působení elektromagnetických vln dochází mimo jiné k produkci fibroblastů  a tedy i tvorbě nového kolagenu. Vrstvy nového kolagenu se později zpevní, zesílí a výsledkem je povrchové vypnutí pokožky, výrazné zjemnění vrásek a zpevnění pleti.

zoom Zvětšit

Simona Krainová si ošetření chválí

Výsledky po ošetření

Ze všeho nejdříve je třeba zmínit, že účinky jsou znatelné již po prvním ošetření a pacient se téměř okamžitě po zákroku může vrátit do běžného života. Ošetření elektromagnetickou vlnou slibuje pevnější kůži, omlazení pokožky, vyhlazení jemných až středně hlubokých vrásek, zpevnění kontur obličeje. Ošetření je neinvazní a vhodné například i pro kojící maminky, které na sobě pozorují, že vypadají unaveně, ale botox nepřichází v úvahu. Cena ošetření se liší. Některé kliniky uvádějí cenu ošetření od 3 900 korun, jinde narazíte na balíčky od 6 900 do cca 40 000 Kč.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.