Paraziti v těle? Skryté nebezpečí odhaluje unikátní NLS diagnostika

Řadu lidí trápí příznaky, projevy i onemocnění s nejasnou příčinou. Příčiny onemocnění se mnohdy bezvýsledně hledají řadu měsíců.

img

NLS diagnostika ideálním řešením, které vám osvětlí váš zdravotní stav, ujasní další postup a přinese úlevu

"Absolvovala jsem nespočet vyšetření. Na základě příznaků mi lékaři stanovili diagnózu. Na její léčbu však žádná standardní léčba nezafungovala. Měla jsem prostě pocit, že to není ono. Že příčina mých problémů musí být někde jinde, což se nakonec potvrdilo,” svěřila se nám paní Marie z Kroměříže, která po návratu z exotické dovolené začala trpět častými průjmy. Neustaly ani po několika měsících.

Zdánlivě neškodné projevy cizopasníků v těle

Mezi projevy, za kterými se může skrývat přítomnost parazitů, patogenních organismů a jiných cizopasníků v těle, patří například časté a neopodstatněné kručení v oblasti břicha, říhání, reflux, dráždivý tračník nebo dokonce pohyby břicha podobné těm, které znají těhotné ženy. Dlouhotrvající průjmy, zácpy či jejich časté střídání, tiky a záškuby svalů, astma, poruchy vidění nebo dokonce deprese, panika či pocity tísně, migrény, vysoký tlak nebo autoimunitní projevy a rakovina - to jsou jen některé z příznaků, za kterými mohou stát cizopasníci a toxiny, které vypouští.

Celkový screening, který odhalí nejen přítomnost parazitů

Přítomnost parazitů a časná stádia patologických procesů v organismu dokáže odhalit unikátní neinvazivní NLS diagnostika. Tato biorezonanční metoda se provádí za pomoci přístroje Metatron Clinical, který je jako jediný svého druhu certifikován v ČR pro lékařské účely. Pracují s ním například v centru Hana Medical v Novém Jičíně, na které se se svými problémy obrátila i paní Marie.

“Provádíme celkový screening organismu, čímž u pacientů pomáháme stanovit hlavní - zdravotně-problematické oblasti. NLS technologie je pomáhá včas odhalovat a pomáhá stanovit, na která specializovaná lékařská vyšetření bude dále nutné se u pacienta zaměřit. Často odhalí příčiny tam, kde je lékaři i přes řadu provedených vyšetření dosud nehledali,” vysvětluje paní Jana Václavíková z Hana Medical, jak NLS diagnostika dokáže klienty rychle nasměrovat správným směrem léčby. 

NLS odhalí, co je tělu cizí

Princip této biorezonanční metody spočívá v tom, že odhaluje elektromagnetické vlny vysílané buňkami našich tkání a orgánů. Metoda odhaluje libovolné cizorodé částice v těle tím, jak sleduje vztahy vysílaných oscilací těchto vln. Přítomnost parazitů a cizopasníků v těle nemusí být při běžných lékařských vyšetřeních hned zřejmá. Jejich vajíčka a larvy jsou velice odolné. Dokáží často cestovat po celém těle a nemusí se nutně vyskytovat jen v trávicí soustavě, jak se lidé mylně domnívají. Díky tomu, že se NLS diagnostika zaměřuje na organismus jako celkem, prokazují se principy biorezonančních metod v tomto ohledu jako velice úspěšné. 

Odhalit potíže včas je výhoda

Příčiny dlouhodobých potíží paní Marie se díky NLS diagnostice podařilo odhalit včas. Pohublé ženě, jejíž kvalita života byla průjmovým onemocněním nepříjemně ovlivňována, se po doporučených lékařských vyšetřeních podařilo z těla vymýtit přítomné motolice, háďátka a roupy. “Dnes bych při podobných potížích volila NLS diagnostiku hned na začátku. Ušetřila bych řadu hodin strávených po nemocnicích i finance vynaložené na neúčinnou léčbu. Správnou diagnózu bych se dozvěděla dříve,” konstatuje dnes už spokojená paní Marie.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.