Plastické operace, o kterých se moc nemluví

Existují dva tábory při pohledu na plastickou chirurgii. Jeden je zásadně proti, vyznává přírodní krásu a nenechal by na sebe sáhnout. Druhý se zákrokům nebrání a vidí v tom pozitivní přínos. Do jakého tábora patříte Vy?

Pod plastickou chirurgií se skrývá mnoho zákroků. Některé jdou vidět více, jiné zase méně. Na klinice plastické chirurgie Brandeis Clinic Vám nabídnou široké spektrum zákroků, mezi které patří operace rukou, podpaží, břicha, ale i nohy, hýždě, obličej, prsa nebo intimní operace.

zoom

Neměli bychom zapomínat, že plastická chirurgie není jenom o vylepšení zevnějšku, v častých případech také pomáhá po nehodách či úrazech nebo s vrozenými vadami. „Plastická chirurgie patří mezi medicínské obory s nejrychlejším rozvojem,“ míní MUDr. Miloš Križko z Brandeis Clinic, vysoce zkušený plastický chirurg..

V Brandeis Clinic Vám nabídnou i takové zákroky, o kterých se moc nemluví.

Patří mezi ně plastická operace ‒ lifting ‒ paží a stehen. Kdo by nechtěl mít sexy nohy a mladé ruce. Je vhodná hlavně pro ty, které v těchto partiích trápí nadbytečná povadlá kůže. Ta vzniká jako důsledek procesu stárnutí nebo rychlého úbytku váhy. Operaci je možné kombinovat s liposukcí. Mimo nadbytku kůže tak v Brandeis Clinic odstraní i podkožní tuk. Doba rekonvalescence se pohybuje kolem 2 týdnů, během nichž klient dochází na kontrolní převazy na kliniku.

Náhlou ztrátu sebevědomí může způsobit i něco tak přirozeného jako je například pocení. Nikomu není příjemné mít denně viditelně upocené oblečení. Metod vedoucích k redukci pocení je řada, ne všechny jsou však trvalého charakteru a musí se teda neustále opakovat. Na Brandeis Clinic k odstranění pocení využívají laserovou metodu, která u většiny pacientů přináší velmi uspokojivou a trvalou redukci pocení. Klinické studie dokazují redukci více než 85% redukci pocení u více než 90% pacientů. a.

Zákroky, které zůstanou skryté očím veřejnosti a budou pouze pro vyvolené, jsou ze skupiny intimních operací a to jak u žen, ale i mužů.

Labioplastika neboli plastická operace malých stydkých pysků, které jsou příliš velké, nemají jen estetický, ale také praktický rozměr. Překáží při intimní hygieně, sportu, sexuálním styku či při nošení plavek.

Vaginoplastika ‒ plastická operace pochvy je chirurgický zákrok, jehož cílem je úprava rozšířené pochvy a poševního vchodu. Vaginoplastiku vyhledávají především ženy po porodech.

K dalším zákrokům, které Vám plastičtí specialisté z Brandeis Clinic mohou nabídnout, patří například zvětšení bodu G kyselinou hyaluronovou nebo pro pány zvětšení penisu pomocí lipotransferu vlastního tuku.

Odhoďte předsudky. Mějte rádi svoje tělo a sami sebe. Na Brandeis Clinic Vás navíc čeká příjemné prostředí, profesionální přístup a dokonalý výsledek.

Ceny zákroků jsou individuální a je vždy nutná osobní konzultace. Pokud přemýšlíte o plastice, objednejte se na brandeisclinic.cz nebo poproste Ježíška o dárek, který Vás skutečně potěší – poukázka Brandeis Clinic v libovolné hodnotě šitá na míru.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!