Podzim je období plastických operací. Jste na ně připraveni?

Podzim a zima jsou nejvhodnějším obdobím pro zkrášlovací zákroky. Důvodů, proč většina lékařů i pacientů soustřeďuje operace do posledních měsíců v roce je hned několik. Stejnou péči jako výběru termínu zákroku, by každý pacient měl věnovat volbě nejvhodnějšího kompresního pooperačního prádla.

Proč právě chladnější měsíce? Ať už je řeč například o liposukcích nebo zvětšení prsou, nikdy se to neobejde bez kompresního pooperačního prádla.

Podzim je praktičtější i s ohledem na to, že do léta se vám krásně zhojí veškeré jizvy a pooperační prádlo lehce skryjete pod oděv. Letní vysoké teploty navíc příliš neprospívají ani hojícímu procesu. S ním související pocení zase může nepříjemně podráždit pokožku.

Nejen v létě je důležitou složkou zákroku pooperační péče. Ta velkým dílem rozhoduje o výsledku zákroku. Tedy o tom, jak se budete líbit sami sobě ve chvíli, kdy se znovu ponoříte do všedního života. Doporučeno je tedy volit ověřenou značku kompresního prádla. Mezi světově nejúspěšnější patří výrobky české společnosti LIPOELASTIC a.s. Její bandáže jsou bez nadsázky vhodné do každého ročního období.

Maecenas sagittis rutrum arcu sit amet posuere. Morbi at magna diam, non aliquet tellus. Fusce sed risus id ante feugiat eleifend. In pharetra suscipit neque, tempus porttitor justo aliquam a.

Sázkou na jistotu v případě nejčastěji prováděných operací (liposukce a augmentace) je dvoukrokový program LIPOELASTIC. Reference ošetřujících lékařů i pacientek prokazují mimořádnou účinnost této kompresní terapie s velkým množstvím dalších benefitů bandáží, které:


  • minimalizují otoky a podlitiny

  • zlepšují krevní oběh

  • eliminují riziko infekce

  • formují kontury

  • stabilizují implantáty (v případě augmentace)

  • snižují bolestivost

Pro ženy může být navíc zajímavé i to, že kromě výše popsaných benefitů jsou bandáže LIPOELASTIC® i mimořádně slušivé, jak dokazuje krátké video.

Pooperační prádlo LIPOELASTIC® si můžete zakoupit buď u svého plastického chirurga anebo také na našem e-shopu eshop.lipoelastic.cz.

Pro více informací o kompresním prádle LIPOELASTIC® navštivte www.poliposukci.cz, www.zvetseniprsou.net, www.lipoelastic.cz, e-shop www.lipoelastic.cz/eshop nebo také můžete sledovat náš Facebook na www.facebook.com/lipoelasticcz.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?