Když poradny tak pořádně

Neuplynul ani měsíc, a po Wiki tu pro vás máme další dárek: Poradny. Jistě, Poradny, ty by na webu pro ženy, které se nebojí zeptat, chybět neměly. Proč jsme s nimi ale tak dlouho otáleli? Inu, učili jsme se z chyb ostatních a pořád nás zdržovalo něco “důležitějšího”.

img

V této republice není nikdo, kdo by vám mohl poradit lépe.

A také jsme vedli zákulisní vyjednávání

Dlouho jsme si totiž lámali hlavu, jak zařídit, aby Poradny Omlazení nebyly jen dalším klonem poraden kdekoliv jinde na internetu. Potřebovali jsme oslovit nejpovolanější experty, co jich ČR má, pracující ve firmách, společnostech a zařízeních s tou nejlepší pověstí.

Chtěli jsme se vyhnout jevu, který jsme pozorovali jinde, totiž, že nejvíce přes různé diskuze a poradny komunikují odborníci (či spíše “lidé z oboru”), kteří práce zase až tak moc nemají, fronty před jejich ordinacemi nestojí.

My jsme však chtěli, aby Omlazení bylo spojováno s těmi nejlepšími jmény.

Poradny Omlazení = kvalita

Nemůžeme zde vyjmenovat všechny (zvláště nyní na začátku, řadu poraden teprve spustíme), ale to, že jsme do Poradny Plastické operace nosu získali pány doktory Měšťáka a Doležala (a od podzimu docenta Válku), nebo že účast přislíbil zde na Omlazení milovaný MUDr. Janeček (rovněž od podzimu), určitě jako důkaz kvality Poraden Omlazení stačí.

Poradny Omlazení = jednoduchost

Vysoké úrovni Poraden Omlazení napomáhá také zvolený systém, díky kterému se k poradci dostanou jen rozumné, slušné, unikátní, opravené dotazy. Další výhodou systému je skutečnost, že jedna otázka vyvolá jen jednu jasnou odpověď poradce, která nebude moci rozpoutat nepřehlednou diskuzi. (V zájmu jednoduchosti a přehlednosti také z otázek i odpovědí odstraňujeme veškerý informační šum.)

Vše začíná u dotazu

Experti poraden si zaslouží, aby dostávali otázky jasné, konkrétní, snadno čitelné. Zkušený moderátor Omlazení vaši otázku případně ještě “doostří” tak, aby se skutečně na první pohled lišila od všech ostatních, které mu do té chvíle prošly rukama - a až poté ji odešle poradci.

Kdy se na odborníka v Poradně obrátit?

Kdykoliv diskuze nikam nevede, točí se v kruhu, řešení je nejasné, odpovědí je mnoho různých. Pokud jsou v diskuzi dva protichůdné názory, neznamená to, že odpověď je 50 na 50. Příklad: Plastická operace nosu někoho bolí a někoho ne. Poměr těch, které nebolí, vůči těm, které bolí, však z diskuze nezjistíte. Spolehlivou odpověď vám může dát pouze odborník s mnohaletými zkušenostmi.

V současné chvíli jsou aktivní tyto poradny:

Loučíme se známým heslem: Když Poradny, tak poradne pořádně!


P.S. Plastická operace nosu obvykle nebolí.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?