Porazte tukovou tkáň! 3 kroky k plochému bříšku

V dnešní stravě většiny kultur je naprostý nedostatek významných živin. Lidé tak začínají čelit celé řadě vážných onemocnění a obezita se zdá být předpokladem pro rozvinutí zdravotních potíží, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, vysoký krevní tlak, vysoký LDL cholesterol, cukrovka a mrtvice.

zoom Zvětšit

Před / Po

Jsme stále bombardováni „nejnovějšími zázraky na diety“, „magickými pilulkami“ nebo „hity v antioxidačních potravinách“, ale i mnoha příběhy o zdravém životním stylu. Během týdne často využíváme nízkokalorické diety, vyhýbáme se některým látkám a jíme špatná jídla. Různé studie a výživoví odborníci nás dostávají pod tlak, radí nám, abychom zkoušeli jíst produkty, které jsou označované jako "zdravé", ale stále nemůžeme zhubnout. Ale věc, která lidem chybí, aby se jim podařilo zhubnout, byla objevena teprve nedávno a je nyní klíčovou v procesu hubnutí, navíc je 100% přírodní a pro tělo neškodlivá.

Tato složka v současně zpracovávaných potravinách potravinách chybí, jde o složku s názvem „cyklický adenosin monofosfát (cAMP)“. Důkladný výzkum na hubnutí ukázal, že k očekávané změně váhy nedochází právě z důvodu nedostatku této ingredience. Extrahuje se z kořene rostliny z čeledi Mát - Coleus forskohlii, a právě s její pomocí můžete dosáhnout znatelného zhubnutí. Zahrnutím cAMP do vašeho jídelníčku můžete dosáhnout toho, že vaše tělo ztratí až 12 kg za 4 týdny. 

Forskolin ACTIVE je přírodní doplněk, který stimuluje produkci cyklického adenosin monofosfátu (cAMP). Molekula „cAMP“ sama aktivuje uvolňování hormonu štítné žlázy, který spaluje tělesný tuk a kalorie. To spouští váš metabolismus na plné obrátky a vytváří přírodní energii na celý den.

Vše funguje na principu plochého břicha, Forskolin Active snižuje tukovou tkáň v těle těmito 3 jednoduchými kroky:

  • 1. Nejdříve Forskolin Active důkladně spaluje přebytečnou tukovou tkáň z každé části těla.
  • 2. Dále Forskolin Active přetvoří tělo a začne budovat svalovou hmotu.
  • 3. A nakonec Forskolin Active stimuluje metabolismus, aby působil na buněční a molekulární úrovni, a účinkoval tak na sekreci hormonů pro přirozené hubnutí a ochranu těla před jojo efektem.

Princip plochého břicha je založen na principu akce cAMP

zoom

Nejen Forskolin Active obsahuje aktivní složku „cAMP“, která umožňuje hubnout, ale i samotný koncept doplňku je vytvořen v souladu s principem plochého břicha a zdravým životním stylem. Způsobuje drastické hubnutí - až 25 kilogramů měsíčně - doplněk má za cíl působit bez jojo efektu a jakmile začnete Forskolin Active brát, zbavíte se vší uložené tukové tkáně a to navždy. 

Pravdou je, že když začnete brát Forskolin Active, tak se proces hubnutí nedá zvrátit! Proto je tak účinný. 

Je to vážně ten důvod, proč vám žádná dieta ještě nefungovala? Jste zvědaví. Odpověď je v našem výzkumu:

Když jsme začali s naším výzkumem o principu plochého břicha a o tomto doplňku, narazili jsme na tisíce různých názorů z různých webů. Lidé psali, že na nich Forsolik fungoval skvěle, zrychlil jim metabolismus, byl velmi účinný a nevytvořili si závislost. Proto byl vyzkoušen na pacientce, která brala 2 prášky každý den, před snídaní a večeří. Pacientka také pila více vody, než obvykle. A to bylo vše - žádné speciální cvičení nebo diety. Hmotnost se soustavně každý den snižovala. Měla pocit, že se její tělo proměnilo na spalovnu kalorií - břicho se zmenšovalo každým dnem, kontury svalů se objevily téměř okamžitě. Po 8 týdnech vážila 55 kg. Zhubla 24 kg. Ta žena teď rozhodně vypadá o několik let mladší, krásnější a perfektně jí sedí nové módní šaty, především se sama cítí atraktivně a sebevědomě. Vyzařuje z ní pozitivní energie a život ji začal chutnat 10krát více.

Jak jediná složka s názvem "cAMP" ničí všechny nadbytečné tukové buňky

zoom Zvětšit

Před / Po

Lidé mají tři druhy tuků, včetně nejproblematičtějších abnormálních tuků, které se nachází na břiše, hýždích a v oblasti pasu. Nemohou být spáleny bez postění metabolických procesů. Moderní jídlo málokdy obsahuje tuto složku, a to má za následek to, že tělo ztrácí přístup k 'nejhoršímu' typu tuku. Jediný způsob, jak doplnit svůj jídelníček správným množstvím vhodných přírodních metabolických prostředků je suplementace. Doplněk Forskolin Active obsahuje „extrakt coleus forskohlii" (cAMP), který je velmi doporučován nejslavnějším dietologem v přírodním hubnutí. Tak rychlé a drastické hubnutí doposud nebylo k vidění. 

Forskolin Active a princip plochého břicha je 3krát účinnější než jiné metody

Ukazuje se, že bez vyvážené stravy s podporou doplňku Forskolin Active probíhá hubnutí 3krát rychleji, než při použití jiných diet a metod. To znamená, že během jednoho týdne můžete zhubnout o 3 kg namísto 1 kg, kdybyste použili tradiční metody.

Výrobky fungují ve 3 fázích:

  • Krok 1: Berte Forskolin Active dvakrát denně.
  • Krok 2: Pro úplný hubnoucí účinek berte Forskolin Active dvakrát denně s plnou sklenicí pramenité vody a ideálně jej kombinujte se cvičením.
  • Krok 3:  Pokud chcete zhubnout více kilogramů - berte Forskolin Active 3 měsíce.


Kromě přirozeného účinku cAMP (extrakt z kořene mátové rostliny forskolin), má i četné výhody na lidský organismus.



Komentáře

Jana
Přece nejde zhubnout a nabrat svalovou hmotuu když nebudu cvičit...A budu jen polikat tabletky tomu přeci nemůže nikdo věřit.
MB
Také mi to připadá jako nesmysl... prostě málo a zdravě jíst a cvičit... jen tak člověk zhubne a nabere břišní svaly..
Jana
Dobry den ja si objednala 4lahvicky vazila jsem skoro 80kilo a ted mam po trech mesicich 53 kilo
Rebi
To by me zajimalo zda je tak ucinna jak je to hezky popsane ?
Pavlína
Je to strašně úžasné až neuvěřitelné, ale za měsíc co jsem to brala,tak jsem nezhubla ani kilo , takže je to prostě zase hovadina, kéž by to fungovalo jak píšou. Nebo jsem jediná na kterou to nefunguje, škoda, zbytečně vyhozené peníze.
Martina
upraví to zažívání a to je vše, jako dobrá vláknina
Misa
Beru to týden a půl a jeste jsem nechodila ani kilo
marketa
Dobrý večer chtěla bych se zeptat zda je možné používat při kojení děkuji
karla
Brala jsem to měsíc a nic,takže vyhozené peníze
nela
ahoj beru týden a pořát nic... zas vyhozené peníze.... pokuste se varovat ostatní lidi před napálením jako jsem nalětěla já..... blbost, hnus co dělaj
MARIE
CHTELA JSEM SE ZEPTAT JESTLI TO OPRAVDU FUNGUJE ABYCH NEVIHODILA PENIZE DO KOSE DEKUJI KOPECNA
nela
ne nekupujte to !! je to šmejd jak napálit lidi, proboha vás na kolenou prosím neberte to
natalija
Dobrý den nevěřte je to lež skusela i prebrala.Chtěla ješte vic jist.
Lucka
Reaguji na marketa: proboha, kojení je samo o sobě nejlepší dieta! Neberte žádné srágory a doplňky, jezte zdravě a hýbejte se - procházky - taky jde o malé, ne jen o kila!
eliška
Reaguji na Jana:
dobry den, prosim poslete mi vase fotky, tomu se neda verit nebo jo?
Nezvolil jméno
Reaguji na eliška: Fotky čeho? Jak jsem vypadala? Klidně ji pošlu, dejte mail. Kojení byla nejlepší dieta všeobecně, už nikdy jsem tak štíhlá nebyla
eliska
Reaguji na Nezvolil jméno: Rozumim, takze na vas tady ty tablet zabraly? Ze jste shodila 30 kg. No jestli mate fotky pred a po, ale neni to podminka. Ja premyslela totiz o objenani, potrebuju shodit par kilo a nevim, jestli by to pomohlo prave.
email na me: **************************
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!