Pořiďte si make-up na míru

Chcete, aby vám make-up vydržel co nejdéle a nenapáchala jste s ním více škody než užitku? Pořiďte si make-up, který se dokonale hodí k typu vaší pleti.

Suchá pleť

Pokud se vám stává, že po nanesení make-upu ho pokožka vsákne, máte příliš vysušenou pleť. Řešením je hutný krém, který poslouží jako podklad. Poté naneste hydratační make-up. Vyzkoušejte lanýžový hydratační make-up Dermacol SPF15 Truffle Moisturizing s extraktem z bílého lanýže nebo hydratační make-up Dermacol Imperial zajišťující pleti dlouhodobou hydrataci.

Mastná pleť

Mastná pleť se po aplikaci nevhodného make-up leskne, čemuž můžete zabránit pomocí zmatňujících přípravků. Zmatňující make-up pleť prozáří a zamaskuje mastnotu. Matný efekt bez nežádoucího lesku poskytuje zmatňující pěnový make-up s pudrovým efektem Keenwell Matt Mousse nebo zmatňující make-up Dermacol Matt Control.

Problematická pleť

Jestliže vás trápí pupínky, vsaďte na minerální make-upy a světlé odstíny. Minerální make-up Urban Decay Surreal Skin Mineral neobsahuje žádný mastek, oleje, umělé barviva ani parfemaci. Perfektní pro problematickou pleť je minerální sypký make-up Artdeco Mineral Powder Foundation, který chrání pokožku proti UV záření a neucpává póry.

Top vychytávky

  • Když chcete být přirozená, potřebujete nenápadný základ. K jeho vytvoření vám poslouží BB krémy nebo CC krémy. Ke sjednocení tónu pleti a zároveň jejímu okamžitě rozjasnění, zdokonalení, zkrášlení a omlazení jsou vhodné fluidy. Doporučujeme vyzkoušet hydratační fluid Dermacol, který zvýrazňuje a modeluje kontury tváře, maskuje vrásky, kruhy pod očima a jiné nedokonalosti.


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.