Přírodní kosmetika Philip Martin’s je zpět

Začni znovu a lépe s „Philip Martin’s“. Už je tomu tak, značka je ZPĚT! Toužíte po dokonalých vlasech? My Vám poradíme jak tohoto snu dosáhnout s naší přírodní kosmetikou bez chemických a toxických látek. Už více žádná chemie. Používáte barvy na vlasy? Vyzkoušejte i naše přírodní barvy, které neničí přirozený pigment ve vlasech. Cílem barvení a používání přípravků je dosáhnout zdravých vlasů. Kosmetika dostupná pro každého.

Produkty Philip Martin’s neobsahují žádné chemické ani toxické látky (parabeny, sulfáty, PEG a propylen glycol). Kosmetika zahrnuje vlasové šampony, kondicionéry, intenzivní péči, stylingové přípravky, pleťovou kosmetiku, dětskou řadu, unikátní organické svíčky, které lze použít také jako hydratační tělový krém a horký masážní olej s nádherným přírodním aroma. Profesionální řada zahrnuje barevné kondicionéry, melír a organické olejové a krémové barvy na vlasy bez amoniaku, které kryjí šediny a zanechávají vlasy lesklé a vyživené. Všechny produkty mají praktické balení, krásně voní a jejich používání je velice snadné. Při prvním použití produktu budete překvapeni, protože produkty nepění. Příčinou nepěnění je, že neobsahují sulfáty. Díky přírodnímu složení se dají také míchat, což umožní přizpůsobit jejich použití individuálním potřebám každého.

V průběhu let se navýšila kontrola kvality a výrobní standardy, aby se dosáhlo celosvětově známých certifikací jako je ECOCERT. Je to nezávislá mezinárodní společnost zabývající se kontrolou a certifikací výrobků obsahujících suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství. V současnosti patří mezi největší certifikační společnosti pro výrobky z mnoha oblastí včetně BIO kosmetiky. 

Chtěly bychom Vám přiblížit pár výrobků:

FOUR SEASON TREATMENT - Vyživující péče pro pevnější vlasy

Péče vyvinutá pro vlasy namáhané barvením či melírem. Bambucké máslo, které je obsaženo v péči hydratuje a dodává výživu vlasům. Směs olejů proniká až do hloubky vlasového vlákna. Vyživuje a hydratuje zevnitř. Vlasy jsou po ošetření pružnější a zářivější. Péče prodlužuje životnost barevného odstínu. 

zoom Zvětšit

INFUSION CREAM - Neoplachující péče pro ošetření valsového vlákna

INFUSION CREAM – Neoplachující péče pro ošetření vlasového vlákna

Jemný krém určený k ošetření vlasového vlákna před použitím fénu, žehličky či jiného zdroje tepla. Dodává vlasům lesk, hebkost, bohatost a zároveň usnadní úpravu vlasů.

NATURAL PASTE - Stylingový krém pro úpravu vlasů

Dodává objem a zpevňuje účes od hlavy. Ideální pro všechny typy vlasů. Vyživuje a chrání před horkem a dehydratací. Nezanechává nepříjemné zbytky a snadno se vymývá. Jemná až střední fixace s možností modelace po celý den.

Kosmetika se vrací zpět na scénu a začínáme usilovat o tom, aby byla více dostupná pro klienty i klientky a ti měli možnost informovat se o našem dění. V současné době spolupracujeme s několika kadeřnickými salony, kde můžete naši značku vyzkoušet a nechat se hýčkat přírodní kosmetikou.

Více informací naleznete na stránkách www.philipmartins.eu.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?