Přirozené a zároveň zdravé opálení

Se samoopalovací kosmetikou He-Shi /híší/ z Velké Británie dosáhnete stejného opálení jako od slunce, avšak bez negativních dopadů s opalováním spojovaných. Pokud máte strach ze slunce nebo jen chcete být celoročně opálená, He-Shi je to, co hledáte.

img

He-Shi nemá vliv na pigmentaci, sjednocuje barvu pokožky, vhodné pro všechny typy pleti

e-Shi nemá vliv na pigmentaci, sjednocuje barvu pokožky, vhodné pro všechny typy pleti, pro ženy i muže

Určitě jste slyšeli nebo máte zkušenosti se samoopalovacími přípravky – převážně negativní. S He-Shi se opravdu nemusíte ničeho obávat, za téměř 10 let své existence se tato značka stala ve Velké Británii nejpopulárnější právě díky své kvalitě a dokonalé barvě. Několik let po sobě získala ocenění Image Beauty Award a v Britských časopisech je hodnocena jako TOP.

Výhody He-Shi:

  • opálení je vidět již během minut, plně se vyvine do 6 hodin
  • 5-7 dní vám opálení vydrží
  • rovnoměrně se vymývá, stejně jako opálení od slunce
  • nebarví prádlo, ihned schne
  • neutrální vůně (všechny ostatní samoopalovací přípravky mají charakteristický nepříjemný zápach)
  • žádná oranžová, barva skutečně jako od slunce
  • odstín barvy dosáhnete počtem nanesených vrstev přípravku
  • nejtmavší odstín zajistíte díky Tmavé pěně
  • cenově vyjde opálení He-Shi levněji než solárium (opálení celého těla 84-95 kč), do solária nebo na slunce musíte chodit častěji, abyste dosáhli takového opálení, jako po jednom použití He-Shi; a nemusíte se obávat zdravotních problémů

Pro dokonalý vzhled doporučujeme:

zoom Zvětšit

Bronzující pudr Fusion Multibronze

  • 1. Jahodový peeling – perfektně připraví na vytvoření barvy a zajistí rovnoměrné vymývání (užívá se i na obličej)
  • 2. Gel na obličej i tělo / Express Liquid (tekutina) / Tmavá pěna (nejtmavší odstín) – dejte pozor na kolena, lokty, paty, kotníky a jiná suchá místa na těle, tam barva chytá více, lépe je nanést jen minimální množství nebo se těmto místům vyhnout. Opálení obličeje můžete přivést k dokonalosti díky našemu speciálnímu bronzujícímu pudru Fusion Multibronze – lze použít i na váš oblíbený make-up. Použijte naší speciální rukavici, která zabrání obarvení rukou.
  • 3. Nechte 6 hodin působit a osprchujte se, použijte svůj hydratační krém nebo náš hydratační krém Suflé a používejte ho denně.

Pro okamžité opálení použijte přípravek Okamžité opálení (One Day Tan), které jednodušše omyjete, výhoda je, že nemusíte čekat 6 hodin, než se opálení vytvoří. Buďte opálené hned!

Pokud máte respekt z těchto přípravků, určitě nejprve zkuste Postupné opálení – krém, který denním nanášením vykouzlí jemné opálení, nebo doladí vaše opálení, ať už od slunce nebo He-Shi opálení.

Do konce srpna 2012 můžete tyto vynikající přípravky pořídit se slevou 15 % zadáním slova omlazení do slevového kuponu při online nákupu na www.heshi.cz

Zakoupit můžete také na www.xsolarium.cz nebo přijít do Xfitness, Branická 48, Praha 4, otevřeno je denně.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.