Prodlužte si letní opálení

Milujete svůj opálený look, na kterém jste „usilovně pracovala“ každou volnou chvilku ať už na dovolené u moře nebo na místním koupališti? Chcete si své krásné opálení udržet co nejdéle? Víme, jak na to!

Používejte přípravky po opalování

Po opalování na sluníčku bývá pokožka vysušená, proto nepodceňujte hydrataci. Místo klasického tělového mléka používejte speciální přípravky po opalování, které mají kromě vysokého regeneračního a hydratačního účinku ještě další skvělou vlastnost – obsahují technologii prodlužující opálení. Mezi ověřené značky patří Bioderma či Guerlain.

Vezměte na milost samoopalovací krém

Bronzovou barvu si déle udržíte, pokud přípravek po opalování smícháte s trochou samoopalovací krému či mléka, nebo můžete koupit krém, který v sobě už jemný samoopalovací efekt má (např. Dermacol). Kvalitní samoopalovací krémy nedělají skvrny a jsou voňavé, nemají tu zvláštní „vůni“, podle které každý pozná, že na sobě máte samoopalovák.

Naolejíčkujte se

zoom

Oleje jsou mocné a vaše opálení bude díky nim vypadat naprosto dokonale. Pořiďte si pečující voňavý olej s obsahem zlatého prachu, po kterém bude kůže krásně lesklá a opálený look vynikne ještě lépe. Za vyzkoušení stojí multifunkční suchý olej Huile Prodigieuse od značky Nuxe nebo zlaté oleje od značek Clarins či Eisenberg.

Místo make-upu používejte bronzery

Opálený look nepotřebuje silné nánosy make-upu, vlastně nepotřebuje make-up vůbec. Opálení opticky „vytáhne“ pudrový bronzer, je ale důležité, abyste při jeho nanášení nezapomínala na krk a dekolt, protože přechody mezi jednotlivými partiemi nevypadají hezky. Na opálenou tvář rozhodně nepoužívejte perleťové odstíny a omezte používání korektoru.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?