Vyčkat na kvalitu se vyplatí! Dopřejte si nádherná prsa jen za 49 990 Kč

V lednu 2011 bude na poliklinice Viniční v Brně otevřena nová moderní klinika plastické a estetické chirurgie se zaměřením na veškeré spektrum kosmeticko-estetických operací. Nyní máte jedinečnou šanci upravit svou postavu, bříško, prsa či víčka za nejnižší ceny, v největší klinice plastické chirurgie v ČR.

img

Využijte bezkonkurenční ceny na vybrané plastické operace v Brně.

Nová klinika Medicom VIP v Brně

V lednu 2011 bude na poliklinice Viniční v Brně otevřena nová moderní klinika plastické a estetické chirurgie se zaměřením na veškeré spektrum kosmeticko-estetických operací. Nyní máte jedinečnou šanci upravit svou postavu, bříško, prsa či víčka za nejnižší ceny, v největší klinice plastické chirurgie v ČR. Úpravy očních víček mají význam nejen estetický, ale i zdravotní. Zvětšení prsou (augmentace), plastická operace břicha (abdominoplastika) a liposukce patří mezi nejčastěji prováděné zákroky.

zoom Zvětšit

Augmentace před a po

Již tři roky na Poliklinice Viniční provádíme ambulantní tumescentní liposukci. Od 3. ledna máte možnost využít kompletní nabídku zákroků plastické chirurgie. MEDICOM VIP je profesionální klinika plastické a estetické chirurgie se špičkovým týmem atestovaných plastických chirurgů a odborníků v oblasti plastické chirurgie. Na klinice bude kladen důraz především na Vaše bezpečí a spokojenost.

zoom Zvětšit

Liposukce zevní strany před a po

Můžete se těšit na maximální komfort, profesionální a vlídný přístup kvalifikovaného personálu, vysokou úroveň plasticko-chirurgických operačních výkonů a kvalitu pooperační péče. S ohledem na maximální bezpečnost je pracoviště vybaveno nejmodernějšími technologiemi a odpovídajícím zázemím. Dva pooperační pokoje vybavené špičkovým zařízením umožňují permanentní monitoring základních životních funkcí na úrovni jednotky intenzivní péče. Samozřejmostí je nepřetržitý dohled zdravotního personálu a pohotovostního lékaře.

Dopřejte si kvalitu a komfort známé kliniky za ZAVÁDĚCÍ CENY !

(Platné pro zákroky provedené do 28. 2. 2011 v MEDICOM VIP Brno)

zoom

Splňte si svůj sen...

Vánoční nabídka MEDICOM VIP Brno:

Zákroky v lokální anestezii:

  • Horní víčka sleva 3 tis. Kč cena 6 990 Kč
  • Dolní víčka sleva 3 tis. Kč cena 8 990 Kč

Zákroky v celkové anestezii:

  • Augmentace sleva 8 tis. Kč cena 49 990 Kč
  • Operace břicha sleva 5 tis. Kč
  • Liposukce sleva 5 tis. Kč

Uvedené ceny jsou kompletní a obsahují operaci, anestezii, předoperační vyšetření, hospitalizaci, nezbytné léky, obvazy, případné elastické prádlo i všechny pooperační kontroly.

Objednávejte se již nyní


Objednávejte se zde: http://www.medicomvip.cz/online-konzultace
Psát můžete také do naší poradny: http://www.medicomvip.cz/online-poradna
Své dotazy můžete zaslat také na e-mail: info@medicomvip.cz
Tel. centrální recepce: +420 224 056 206

Využijte bezkonkurenční ceny na vybrané plastické operace v Brně!
Těší se na Vás prim. MUDr. Milada Franců, Ph.D. a kolektiv.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.