Máte po létě pár kilo navíc? Dejte jim sbohem pomocí diety v krabičce

Shazování nabraných kil je klasickým scénářem období po vánočním cukroví, před letním oblékáním plavek a také po letních dovolenkových měsících.

Pokud se pro letošek rozhlížíte po nějaké doposud nevyzkoušené metodě hubnutí, příjemnou variantou bude krabičková dieta, která nabízí kromě snížení hmotnosti i celou řadu dalších výhod, díky kterým se jí možná nebudete chtít vzdát ani v době, kdy budou již nadbytečná kila dávno pryč.

Ať už jste si v létě dopřávali grilovací party, večírky s alkoholem, all inclusive zájezdy nebo jednoduše hřešili prostřednictvím dobrot, vaše postava pravděpodobně dostala opět zaoblenější linie. Zatočit s nimi můžete snadno pomocí změny jídelníčku, zapomeňte ale na další knihu o dietách, pořady o vyvážené stravě i hodiny strávené v obchodě a u sporáku. Sáhněte raději po kvalitní krabičkové dietě Dietavkrabicce.cz, která zahrnuje pět denních jídel vařených z čerstvých surovin vybíraných podle pokynů nutričního poradce a zpracovávaných podle přísných norem certifikátu HACCP.

S krabičkovou dietou snadno docílíte pravidelnosti stravy, vaše jídlo bude plnohodnotné i vyvážené a v neposlední řadě si ušetříte hodiny času a energie, které by jinak padly na vymýšlení jídel, nákupy potravin i vaření. Mimo to si navíc můžete vychutnávat i nová neznámá jídla a užívat si luxus obsluhy i servisu, kdy vám kurýr v chladícím voze přiveze na vámi uvedenou adresu každé ráno hotové celodenní jídlo v pěti krabičkách. Pokud si ale chcete jídla vyzvedávat sami, ani to není problém. Můžete si vybírat ze sítě odběrných míst po celé Praze.

Výsledky krabičkových diet jsou vynikající a při dodržení pouze krabičkové stravy a pravidelných intervalech jídel je měsíční úbytek na váze od pěti do sedmi kilogramů. Kromě varianty HUBNU zaměřené na redukci váhy navíc Dietavkrabicce.cz nabízí i variantu ŽIJU ZDRAVĚ, která je udržovací a jsou v ní tudíž zařazena i jídla s vyšším obsahem kalorií, což představuje skvělé řešení pro všechny, kterým krabičky vyhovují a chutnají, bez ohledu na touhu hubnout. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.