Skvělé módní detaily na červenec

Léto udeřilo plnou silou a my vám přinášíme tipy, jak v parných dnech stylově osvěžit svůj šatník po vzoru světoznámých a módy znalých celebrit.

Barevné lodičky

img

Americká herečka Vanessa Hudgens i německá topmodelka Heidi Klum si s módou velmi dobře rozumí a rozhodně se nebojí v módě experimentovat. Obě dámy si libují v nošení vysokých podpatků a letošní trend klasických lodiček ve výrazných barvách si nemohly nechat ujít. Sytě zbarvené lodičky dodají šťávu i vašemu letnímu outfitu, tak směle do toho.

Stylový klobouk

img

Slušivá pokrývka hlavy je v sluncem rozpálených dnech nezbytností, své o tom vědí i půvabná a nestárnoucí americká herečka Reese Witherspoon a zpěvačka Rihanna, která je známá svou zálibou ve výstředních modelech. Obě celebrity v letních dnech zvolily velmi nápadité a trendy klobouky, které vám mohou při výběru vašeho ideálního letního klobouku skvěle posloužit jako inspirace.

Trendy džínová sukně

img

Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio a vyhledávaná modelka Kendall Jenner z klanu Kardashianových se pyšní dokonalými figurami a tak si mohou dovolit nosit prakticky cokoliv. I ony však občas dají před výstředními modely přednost klasice, jako je například džínová sukně. Ta se letos nosí ve všech délkách i barvách a rozhodně by v letním šatníku neměla chybět.

Extravagantní sluneční brýle

img

A opět jsme u modelek, tentokrát u těch, které se momentálně drží na vrcholu popularity a mohou si tak být jisté, že jejich styl bude okamžitě kopírován. Jednou je již výše zmíněná Kendall Jenner a druhou její kamarádka americká topmodelka Gigi Hadid. Slavné krásky svou image podtrhly výběrem zajímavých slunečních brýlí, které jsou v létě naprosto nezbytné. Necháte se inspirovat?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?