Super triky na líčení rtů

Málokterá žena se obejde bez rtěnky ve své kosmetické taštičce, proto se pár tipů na líčení rtů určitě hodí.

Zkuste místo tvářenky vaši oblíbenou rtěnku

Krémové tvářenky jsou super, ale pokud se vám za ně nechce utrácet zbytečně peníze, můžete zkusit vykouzlit “zdravíčko” pomocí vaší rtěnky. Lehce natřete líčka rtěnkou a pomocí prstů rozmažte vaši novou tvářenku do ztracena.

Zabraňte otisknutí rtěnky na zuby 

Kouzlo krásně nalíčených rtů je to tam, pokud při úsměvu odhalíte červeně zabarvené zuby. Existuje však jednoduchý trik, který zabrání otisknutí rtěnky na zuby. Po nanesení rtěnky vložte čistý ukazováček do úst, stiskněte rty a prst vytáhněte. Barva, které by se jinak dostala na zuby, tak zůstane na vašem prstu.

Obruste rty do hladka

Ani ta nejlepší rtěnka nebude vypadat dobře, pokud vaše rty budou suché a pokryté šupinkami. Zkuste jednoduchý peeling třeba čistým kartáčkem od vypotřebované řasenky. Nejprve však na rty naneste balzám, aby kartáček lépe klouzal.

Přeměňte obyčejnou rtěnku na dlouhotrvající

Jakákoli rtěnka vám na rtech vydrží déle, když vyzkoušíte trik s transparentním pudrem. Nejprve naneste rtěnku na rty, přiložte kousek tenkého ubrousku a poté na ubrousek lehce poklepejte štětcem s nánosem transparentního pudru. Ta troška pudru, která se přes ubrousek na rty dostane, uzamkne barvu na rtech.

Prodlužte výdrž vaší rtěnky

Dalším trikem, který pomůže prodloužit trvanlivost rtěnky na rtech, zvládnete jen s pomocí ubrousku. Naneste na rty jednu vrstvu rtěnky, poté lehce poklepejte na rty ubrouskem. Tím setřete nadbytečný olej, takže druhá vrstva už bude lépe držet a nesmyje se ze rtů tak snadno.

Získejte barvu, kterou jste si opravdu vybraly

Pokud se vám už stalo, že rtěnka, kterou jste v obchodě zkoušely na hřbetu ruky, vypadá na rtech úplně jinak, je to nejspíš tím, že vaše rty mají příliš růžový podtón. Před nanesením rtěnky proto použijte na rty korektor, který sjednotí barvu vašich rtů a rtěnka bude na rtech vypadat stejně jako v obchodě.

Vytvořte si balzám na rty z očních stínů 

Zbylo vám trochu očních stínů a barva by se vám skvěle hodila na rty? Není nic jednoduššího, než si vytvořit vlastní domácí barevný balzám na rty. Zbytky očních stínů rozdrťte na prach a smíchejte s vazelínou nebo s bambuckým máslem.

Vykouzlete si plnější rty

Tento trik vám pomůže opticky zvětšit rty. Nejprve naneste vaši oblíbenou rtěnku na celá ústa. Poté zvolte o hodně světlejší odstín rtěnky (pokud používáte tělové rtěnky, můžete zkusit jako světlejší variantu i korektor) a naneste ho jen do středu úst.



Komentáře

Amanda57043
Tak tenhle trik na ,,plnější rty,, používám už léta, a opravdu to ,,funguje,,..... NIC NOVÉHO JSEM SE NEDOZVĚDĚLA............JE TO UŽ HODNĚ STARÁ ZÁLEŽITOST.....ALE JE TO OPRAVDU ÚČINNÉ..
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!