Tělový olej proti striím Elasti-Q® Vyzkoušej, ohodnoť a vyhraj!

Pro uživatelky portálu omlazeni.cz jsme připravili zajímavou akci, ve které můžete zdarma vyzkoušet novinku: tělový olej proti striím Elasti-Q®, a zároveň soutěžit o další kosmetické přípravky značky Elasti-Q®.

img

Třiceti z vás pošleme domů na vyzkoušení produkt Elasti-Q® tělový olej proti striím. Během několika dní se s ním seznámíte, vyzkoušíte jej a následně veřejně ohodnotíte na serveru omlazeni.cz.

Elasti-Q® Exclusive tělový olej proti striím

Elasti-Q® Exclusive tělový olej působí proti striím nejen v oblasti bříška, ale také stehen, boků a v dalších problematických partiích. Má příjemnou vůni, výborně pokožku hydratuje a vyživuje, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Elasti-Q® Exclusive tělový olej:

  • účinný v prevenci vzniku strií
  • příznivě působí na již vzniklé strie
  • pomáhá pokožku chránit před nepříznivými vlivy a volnými radikály
  • neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky

Strie (někdy také pajizévky) vznikají při nadměrném napínání pokožky. Tyto nevzhledné jizvičky se vyskytují nejčastěji na břiše, bocích, prsou, stehnech a bedrech. Jestliže jste se s jejich výskytem již setkala, tělový olej proti striím Elasti-Q® Exclusive zajistí Vaší pokožce optimální výživu, díky které budou již vzniklé strie méně znatelné.

Použití: Elasti-Q® Exclusive nanášejte lokálně a pravidelně na problematické partie, nejlépe 2krát denně. Do pokožky stačí vždy jemně vmasírovat dostatečné množství oleje.

Náš tip: Olej aplikujte po koupeli na ještě vlhkou pokožku. Ráno si můžete bříško a boky otřít vlhkým ručníkem, olej si naneste na mokré ruce a poté začněte problematická místa masírovat krouživými pohyby zespodu směrem vzhůru ve směru hodinových ručiček. Aplikace na vlhkou kůži zajistí, aby olej uzamkl v pokožce vlhkost, lépe se roztíral a rychleji vstřebával. Správným používáním oleje spotřebujete mnohem menší množství.

Více informací nejdete na www.elasti-q.cz


Co musíte pro zařazení do soutěže udělat?

1. Do soutěžního fóra s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej, ohodnoť a vyhraj!“ nám napište, proč byste chtěly tělový olej vyzkoušet.

2. Vaše odpovědi můžete zapisovat do 4.12.2013 do 24:00 hod.

3. Poté zástupci značky Elasti-Q® vyberou třicet z vás, kteří budou zapojeni do akce.

4. Na soutěžním fóru s názvem „Tělový olej proti striím Elasti-Q®: Vyzkoušej, ohodnoť a vyhraj!“ dne 5.12. do 15:00 zveřejníme vybrané uživatelky a zároveň jim tuto skutečnost zašleme emailem.

5. Nejpozději do středy 11.12. obdržíte k vám domů 1 balení Tělového oleje proti striím Elasti-Q® na vyzkoušení.

Co bude vaší úlohou dále?

1. Seznámíte se co nejlépe s produktem, tedy tělovým olejem proti striím Elasti-Q® a otestujete ho na sobě.

2. A napíšete své zkušenosti a postřehy s produktem do recenze zde na Omlazení.

3. Během dne 12.1.2014 vyhodnotíme 5 nejzajímavějších a nejpodnětnějších hodnocení. Tyto výherkyně získají balíček kosmetických přípravků značky Elasti-Q® v celkové hodnotě 850,-Kč (balíček bude obsahovat: Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím, Elasti-Q Exclusive tělový krém proti striím a Elasti-Q Original tělový krém k prevenci strií). Zároveň budou výherkyně vypsané v soutěžním fóru a zašleme jim opět informaci emailem. 

Vybrali jsme recenze následujících uživatelek: mepfistka, Relaxanda, wera8, bloggerka.LuLu, nency, krusta. Můžete se těšit na balíček kosmetických přípravků značky Elasti-Q® v celkové hodnotě 850,-Kč!

Testujte a bavte se s Elasti-Q®




Komentáře

Prófa
Jak si tak tady čtu, tak je tady velké množství žen a dívek, které máme stejný problém -strie. Je fakt, že od 7 měsíce těhotenství se mi také strie předháněly, která bude větší a "krásnější". Myslela jsem si, že s nimi po porodu zatočím, kdepak, jsou houževnaté. Paní doktorka mi řekla, že mi žádné mastičky nepomůžou, že to chce lékařský zákrok. Jediný problém je, kde na něj vzít?! Každá mamka mi dá za pravdu, že jsme rády, když vyjdeme s tím co máme. Na mimina je vše tak drahé.. Tak si říkám, že mladé dívky ho potřebují snad více než my maminy, u nás se to snad jak takž nějak toleruje a nemáme takové trauma jako mladé dívky
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?