Thermage: Nezestárněte už ani o den

Nebylo by hezké umět zastavit čas? Zapomenout na spěch, vychutnávat si ty nejkrásnější momenty nekonečně dlouho a nezestárnout při tom ani o den? Je pravda, že se světem kolem a s plynutím času nic nesvedeme, zastavit stárnutí však dokážeme. Účinně, bezbolestně a dlouhodobě.

img

Zastavte čas a dovolte své pleti, aby zapomněla na posledních deset let

Radiofrekvenční lifting Thermage při svém uvedení na trh způsobil v moderních metodách omlazování doslova revoluci. Svou nenáročností a prokázaným účinkem prolomil všechny stávající limity. Bez jediného zásahu skalpelu, naprosto bezbolestně a s nulovou rekonvalescencí je díky němu možné dosáhnout výsledku, pro který byla doposud zapotřebí mnohahodinová plastická operace a dlouhé měsíce zotavování. V České republice tuto unikátní metodu nabízí pouze pražská klinika Mediestetik.

Vyřešíme vrásky v obličeji i povadlost kůže po porodu

Thermage si poradí s vráskami, s povislými tvářemi, s váčky pod očima, zpevní kontury spodní části obličeje, zjemní nosoretní rýhy a mnoho dalších drobných nedostatků v obličeji. Metodu lze použít rovněž na zpevnění pokožky těla – oblíbené je zejména vypnutí dekoltu a šíje, vnitřních stran paží či stehen a také břicha povadlého nejčastěji po porodu.

Zlepšení kvality pleti bez jediného řezu

Při ošetření Thermage na kůži působí radiofrekvenční energie, která je velmi přesně zacílena na kolagenová vlákna. Už od 20. roku života začínají totiž tato vlákna pozvolna povolovat a ztrácet svou pružnost, čímž dochází k viditelným projevům stárnutí, k povadlosti pokožky a ke vzniku vrásek. Tepelnou stimulací vlákna opětovně posilují a buňky vytvářejí velké množství nového kolagenu, který pokožku zpevňuje a zpružňuje. Nedochází přitom k narušení svrchních vrstev kůže, není proto nutné se po ošetření nijak omezovat. Po 90 minutách strávených v příjemném prostředí kliniky Mediestetik se tak můžete bez problémů vrátit do práce, jít na schůzku nebo do divadla.

Výsledky překonávají očekávání

Efekt se dostavuje čtyři týdny po ošetření a v průběhu následujících šesti až dvanácti měsíců narůstá. Je dlouhodobý - i po pěti letech bude ošetřená oblast vypadat viditelně mladší než před absolvováním Thermage. K takto převratným výsledkům přitom stačí jediné ošetření, teď navíc s 35% slevou. Tak zastavte čas a dovolte své pleti, aby zapomněla na posledních deset let. Zaslouží si to.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.