Trendy barevné nehtíky

Upravené ruce a nalakované nehty patří k atributům ženskosti a jako takové samozřejmě podléhají rozmarům paní Módy. Kromě tradiční červené a neutrálních tělových tónů se s každou novou sezónou objevuje trendová škála barevných odstínů. Dopřejte svým nehtům nový lak.

img

Kromě tradiční červené a neutrálních tělových tónů se s každou novou sezónou objevuje trendová škála barevných odstínů.

Hitem letošního léta jsou lákavé odstíny hnědé od tmavých čokoládových tónů po světlé kávové barvičky s jemnými podtóny lila, zlata a šedé. Velmi populární je především jemný mléčně hnědošedý odstín, jemuž se také říká houbový, a v nabídce ho má například Chanel. Oblíbila si ho i nestárnoucí herečka Demi Moore.

zoom Zvětšit

Eva Longoria, Jessica Simpson, Eva Mendes, Paris Hilton

Černočerný eben

Černé nehty už delší dobu nepatří jen rockerům nebo příznivcům heavy metalu, naopak silně konkurují klasické červené a skvěle vypadají především v kontrastu se světle laděným outfitem. Stále však platí, že černě nalakované nehty mají být krátké a zapilované buď do obloučku nebo do čtverce. Dlouhé špičaté černé drápky patří spíše do upířích příběhů nebo do domina salónů.

Mořská paleta

Loni kralovala výrazně zelená ve všech podobách, letos ji vystřídaly odstíny modré od tmavě námořnické po světle tyrkysovou barvu moře. Navy modrá působí velmi elegantně například k černým společenským šatům, jako to předvedla herečka Eva Mendes, tyrkysově modrá zase sluší blonďaté zpěvačce Jessice Simpson. Modré tóny jsou ideální na letní dovolenou a vypadají úžasně s opálenou pletí.

zoom Zvětšit

Demi Moore, Beyonce, Ciara

Červená klasika

Červený lak na nehty nikdy nevyjde z módy, letošní červené paletě kralují především výrazně fuchsiová nebo teplejší odstín korálově červené. Tyto odstíny jsou na denní nošení vhodnější než provokativní temně rudá barva, přičemž si zachovávají svůdnou ženskost bez vtíravého sexismu.

Téměř nahá

Přirozené tělové a mléčné barvičky jsou velmi oblíbené, vypadají čistě, upraveně a půvabně, s nevinným náznakem flirtu. Nahé odstíny si oblíbily i herečky Reese Witherspoon nebo Eva Longoria. Tyto tlumené barvy se hodí ke všem typům pleti a vypadají skvěle i na delších nehtech. Letos si vyberte barvu o odstín světlejší než je vaše pleť nebo lehce narůžovělý odstín.

Zářivé metalické odstíny

zoom Zvětšit

Navy a metalický trend

K létu patří slunce a lesk, tak zkuste medově zlatými odstíny ozdobit i své nehty. Efektním metalickým odleskům dává přednost i zpěvačka Beyonce, která svými delšími, do špičky zastřiženými nehty naznačuje, kam se budou ubírat trendy v manikúře. Delší drápky ve stylu 80. let vystrčila i zpěvačka Fergie. Z metalických tónů určitě vyzkoušejte také studený odstín sytě stříbrné až kovové barvy.

Ozdobte se drahokamy

Na letní párty vyzkoušejte různé šperky a třpytivé kamínky, které se nalepují na nehty, inspirací vám může být zpěvačka Rihanna. Jako základ zvolte neutrální tělový nebo průsvitný lak, abyste se vyhnula kolotočářskému vzhledu. Blyštící se kamínky nejlépe vyniknou na delších nehtech, výrazné prsteny ponechte raději doma.

zoom Zvětšit

Reese Witherspoon, Fergie, Rihanna

Pěstěné ruce jsou základ

Velmi důležitá je především kvalitní manikůra, emo styl popraskaných laků a okousaných nehtů přenechejte dívenkám, které se teprve rozhodují mezi barbínou a minisukní. Pod barevný lak vždy aplikujte nejprve ochrannou bezbarvou vrstvu, vyhnete se tak nepříjemnému překvapení po odlakování v podobě nehezky zažloutlé barvy svých nehtů. U výrazných barev je znát sebemenší odloupnutí, proto noste lahvičku s lakem u sebe a v případě potřeby nehet přelakujte. Nezapomínejte rovněž na nehty u nohou, kde platí stejné trendy jako u rukou.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!