Trendy barvy pro podzim/zimu 2010/2011

V podzimní a zimní paletě módních barev letos převládají spíše jemné přírodní odstíny, kterými probleskují metalické barvy a jen nenápadně vykukují výraznější červená či kobaltově modrá. Přečtěte si, které barvy právě nejvíce letí, a vstříkněte svému šatníku injekci v podobě nového odstínu.

img

Přečtěte si, které barvy právě nejvíce letí.

Prim hraje “camelka”

zoom

Camel barva v podání Blake Lively, Heidi Klum a Alexy Chung

Absolutní jedničkou v letošní barevné paletě je odstín „camel“, neboli barva velbloudí srsti. Tento elegantní odstín se objevoval na všech důležitých přehlídkách pro letošní podzimně-zimní sezónu. „Camel“ se řadí mezi neutrální tóny, a tak se dá jednoduše kombinovat s dalšími barvami. Pokud ještě nemáte ve skříni klasický kabát v barvě velbloudí srsti, který snad nikdy nevyjde z módy, letos je nejlepší čas si ho pořídit.




Elegantní v barvě oliv

zoom

Olivové odstíny sluší Nicole Richie, Demi Moore a Leighton Meester

Military trend letos zastupují přírodní tóny v olivové zelené, hnědé a šedé podobě. Vojenský styl se překvapivě přiklonil k přirozené eleganci a ženskosti, a tak se tyto zemité barvy v letošní sezóně dostávají i do formálního a slavnostnějšího šatníku. Vyzkoušejte třeba olivově zelené šaty doladěné zlatými či metalickými doplňky.






Zahřejte se v červené a oranžové

zoom

Anne Hathaway, Beyonce a Halle Berry září v červené a oranžové

Hřejivé odstíny sytě červené a oranžové jsou hlavními představiteli výrazných barev pro tuto sezónu. Dotek červené nebo oranžové skvěle rozzáří celkový outfit a můžete si být jista, že vás nikdo nepřehlédne. Pokud si na výrazné barvy příliš nepotrpíte, dopřejte si dotek slunce alespoň v podobě sytě oranžového laku na nehty.






Ozdobte se smaragdy

zoom

Trendy zelenou si oblíbily Eva Mendes, Victoria Beckham a Kristin Davis

Další výraznou barvou je smaragdově zelená, která se objevuje mezi trendy barvami pro sezonu podzim/zima s železnou pravidelností každý rok. Tmavě zelená barvička vypadá krásně nejen na večerních šatech s metalickým odleskem, ale i třeba na jednoduchém svetru nebo kabátku. Kombinujte nejlépe s černou, nebo na večer se zlatou.  





Nebesky modrá versus kobaltová

zoom

Herečky Molly Sims, Anna Kendrick a Natalia Portman v odstínech modré

Jemná až vybledlá modř se většinou mezi trendy barvami studených měsíců nevyskytuje, světoví návrháři však díky vlivu 70tých let letos udělali výjimku, a tak se tato chladná barvička nosí i v zimě. Světle modrá vynikne nejlépe v kombinaci s teplejšími odstíny jako je béžová, hnědá či zlatá. Vybledlé modré zdárně konkuruje výrazná kobaltově modrá, která se nosí především v kombinaci s černou či červenou.




Hvězdný třpyt a lesk

zoom

Hvězdy S.J.Parker, Shakira a Jennifer Lopez září ve třpytivých barvách

Metalické odlesky a blýskavé zlato – disco třpyt 70tých let je letos zpět v plné parádě. Pokud chcete tuto sezónu opravdu zazářit, není nic jednoduššího. Stačí si obléknout blyštivý top nebo zlatavou sukni a můžete vyrazit plesat ve stylovém outfitu podle posledních trendů. Letos se ovšem třpytivý lesk nosí i na denní nošení, metalické odstíny však trochu uzemněte třeba různými pleteninami či bavlnou.





Slavnostnější varianta černé

zoom

Černá letos nenudí jak dokazují herečky Keira Knightley, Halle Barry a Emma Watson

Černá barva nikdy nevyjde z módy, letošní trend však velí přetvořit obyčejnou černou na luxusní nepřehlédnutelnou černou. Obchody s módou jsou tak plné oblečení z průsvitných materiálů nebo černé krajky, kterými můžete oslňovat v nadcházející sezóně plesů a večírků. Nudnou černou rozzáří i třpytivé materiály, lesklý samet a flitry..



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?