Trendy účesy podzim-zima 2013/2014

Přehnaný objem versus ulízané vlasy, dívčí copánky proti punkovému stylu – podzimní trendy ve vlasech jsou plné kontrastů.

img

Nejnovější účesy přímo z módních přehlídek, nechte se inspirovat.

Culíky, copy, drdoly 

zoom Zvětšit

Pohrajte si s vlasy jako přední vlasoví stylisté.

Vlasové stylisty nikdy nepřestane bavit věčné zaplétání a “hraní” si s vlasy.




zoom Zvětšit

Culíky patří mezi evergreeny mezi účesy.

Klasické culíky vysoko i nízko posazené, zaplétané copy, vysoce elegantní drdoly – to vše jsme mohly obdivovat na přehlídkách předních módních návrhářů, jako jsou Alexander Wang, Anna Sui, Valentino nebo Rodarte. 


Ulízaný "wet look" 

zoom Zvětšit

Ulízaný vzhled není pro každého...

I když je mokrý vzhled mezi běžnou populací jen menšinovou záležitostí, ti, kdo určují trendy, se nám ho mermomocí snaží vnutit i letos. 



zoom Zvětšit

...ale své příznivce si jistě najde

Wet look podpořený nánosy oleje předvedly modelky na přehlídce Prada, trochu nositelnější ulízaná varianta byla k vidění u Calvin Klein Collection nebo Giambattista Valli. 



Obří objem

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte mega objem vlasů...

Někdy více je prostě více. Oproti uhlazeným stylům je velký objem vlasů vítanou změnou. Bláznivé vlnobití na svých hlavách předvedly modelky na přehlídce Marc by Marc Jacobs, stylisté pracující pro Bottega Veneta se zase inspirovali kudrlinami typickými pro 40tá léta.


zoom Zvětšit

...nebo bláznivé vlnobití.

Objemný účes á la čarodějnice lehce šokoval návštěvníky přehlídky Rick Owens. 



Učesaná neučesaná

zoom Zvětšit

Přirozeně zvlněné vlasy jsou trendy.

Ledabylý účes, který vzbuzuje dojem, že vznikl víceméně omylem, nebo že jste se prostě ráno zapomněla učesat, má své kouzlo. 



zoom Zvětšit

Krepaté vlasy předvedly modelky u Derek Lam.

Velmi přirozené a ležérní měkké vlny bez použití laku na vlasy byly k vidění na mnoha přehlídkách včetně Burberry Prorsum, Altuzarra, či Giles. Nevzhledné krepaté účesy předvedly modelky u Derek Lam. 



Trocha punku

zoom Zvětšit

Extravagantní účes lze vytvořit pomocí příčesku..

Jít proti proudu není na škodu - ani co se účesu týče. Neobvyklé účesy s prvky rebelie předvedly modelky na přehlídkách módních značek Thakoon, Fendi, Jean Paul Gaultier a Givenchy.




zoom Zvětšit

...nebo barevné paruky.


K šokování svého okolí vám tak letos postačí jen zajímavý příčesek v podobě rozvrkočené nebo naopak uhlazené ofiny, či bláznivě barevná paruka.


zdroj foto - style.com



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.