Trendy v líčení jaro/léto 2017

Přejete si dodat svému líčení svěží impuls, ale docházejí vám nápady? Pak se nechte inspirovat nejžhavějšími hity v líčení přímo z módních mol.

Nepřehlédnutelné rty

img

Rty vymalovaná výraznou rtěnkou působí velmi žensky a smyslně, pokud víte, jak na to. Tento trend totiž může často vyznívat lacině a podbízivě. Klíčem je vybalancovat jasnou rtěnku minimálním nánosem dalších líčidel na zbytku tváře. Základem je hladká, barevně sjednocená pleť. Sytá rtěnka totiž dokáže zvýraznit každou nedokonalost pokožky. Letos na jaře se nenosí jen jasně rudá, ale i výrazně brosková, oranžová, fuchsiová a vínová. Můžete si pohrát i s kombinací více odstínů a na horní ret nanést jinou barvu než na dolní, nebo zvýraznit střed rtů jasnější barvou.

Rozjařená pleť

img

Zdá se, že přední světoví vizážisté se nemohou nabažit zářivého až lesklého vzhledu pokožky a tak jsme mohli na molech spatřit modelky, jejichž obličeje prakticky házely „prasátka“ na přítomné diváky a fotografy. Ale nebojte se, váš obličej se nemusí vyloženě třpytit jako upíří pleť vystavená slunci v sáze Stmívání, trendem je především lehce vlhký vzhled důkladně hydratované a zdravé pleti. Někteří vizážisté však šli trochu do extrémů a poslali na mola modelky s dojmem upoceného obličeje z posilovny, nebo jejichž tváře se leskly jako namazené olejem.

Barevné oční stíny

img

Jaká je vaše oblíbená barva? Ať už je to zelená, fialová nebo růžová, zkuste si sehnat oční stíny v tomto odstínu. Letos jsou totiž v módě oči v barvě duhy. Možná vás jiné než nude odstíny na očních víčkách děsí a papouškovský styl líčení vás neláká, ale právě dotek barvy na víčkách může kompletně změnit váš celkový vzhled, tak proč to nezkusit. Pokud nemáte odvahu potřít víčko třeba žlutým nebo modrým stínem, zkuste oči barevně rozzářit oční linkou ve výrazném odstínu. Jestliže jste naopak odvážná, určitě vyzkoušejte minitrend barevného obočí.

Kouřové líčení

img

Od barevné výstřednosti zpět ke klasice. Kouřové líčení očí je evergreenem, který jen tak z módy nevyjde a v určité podobě a správném provedení sluší prakticky každé ženě. Můžete se držet typické černé oční linky a šedých stínů nebo lehce popustit uzdu své fantazii a odvaze a vyzkoušet kouřové líčení v nové, neotřelé podobě. Pohrajte si s odstínem tužky na oči a očních stínů, zvolit můžete i netradiční barvu oční linky. Na večer pak můžete zkusit přidat trochu třpytivého očního stínu nebo zkombinovat kouřové líčení se sexy kočičí linkou. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!