Trendy v obuvi pro jaro/léto 2017

Fantazie módních tvůrců se zdá být bezbřehá a návrháři na nás neustále chrlí nespočet originálních a dechberoucích kousků. Mrkněte se, jaké jsou nejžhavější novinky v obutí.

Platformy, klínky a flatformy

img

Potřebujete přidat pár centimetrů na výšce a prodloužit nohy a přitom nerada nosíte vysoké, úzké podpatky? Pak jsou pro vás boty na klínku, platformě nebo na extra silné podrážce jako stvořené. Navíc jsou právě absolutním módním hitem. A nebojte se, že to s vyvýšením přeženete. Letos u tohoto typu obuvi platí čím vyšší tím stylovější. Jakoby mohutná podrážka nebyla už sama o sobě dostatečně nápadná, letos se platformy a klínky objevují ve výrazných barvách a se zajímavým zdobením.

Elegantní „kačenky“ a klasické „jehly“

img

I přesto, že plaftormy, klínky a flatformy sebevědomě vyrážejí do lítého boje o nejpopulárnější obuv roku, jen těžko mohou porazit nejoblíbenější a zároveň nejproklínanější evergreen na poli dámské obuvi – botky na jehlovém podpatku. Letos se nosí především extra vysoké a super tenké jehlové podpatky, které své nositelce vykouzlí neodolatelně svůdnou nožku. Boty na „kačence“ sice působí vedle noblesních jehel trochu jako chudí příbuzní, ale své poslání dodat své nositelce na ženskosti určitě splní.

Ponožky v lodičkách

img

Ani letos na přehlídkách nechyběl poněkud kontroverzní trend ponožek v lodičkách a silných punčocháčů v páskových sandálcích. Zdá se, že tento zatím nepříliš populární styl budeme muset  vzít konečně na milost. Pokud máte odvahu a chcete si nezvyklý look vyzkoušet, neváhejte a pořiďte si nějaké hezké ponožky nebo zajímavé punčocháče ještě teď na jaře. Léto přeci jen ponožkám tolik nepřeje. I když už teď je jasné, že tento pro někoho okouzlující pro jiné lehce odpudivý módní hit se bude nosit i na podzim.

Extravagantní podpatky

img

Masivní, kuželovité, s výřezem, spirálovité nebo zdobené třásněmi či umělými květinami – na tvaru, barvě či materiálu podpatků se letos módní tvůrci obvzláště vyřádili a nenechali nikoho na pochybách, že jejich výtvory jsou určené nejen na stylové procházky po módních metropolích a na zářivé glamour večírky, ale mohou se směle zařadit i mezi umělecká díla. Pokud chcete zaujmout své okolí na první pohled, určitě se po nějakých úžasných výtvorech na netypických podpatcích poohlédněte.

Pohodlné pantofle

img

Domácí ploché nazouváky jako módní trend? V současném módním průmyslu je všechno možné. A třeba vás nakonec překvapí, jak působivě, žensky a stylově mohou vypadat některé moderní pantofle bez podpatků určené na nošení daleko za hranice vaší útulné domácnosti. A navíc si představte to pohodlí! Hitem jsou především pantofle křiklavých a neonových barev a zdobené vyšíváním nebo rozvernými prvky jako jsou květiny či blýskavé korálky a pajetky. 



Komentáře

7939
Jedna příšernost vedle druhé ... a vojenské ponožky po dědovi v o dvě čísla menších žlutých lakýrkách, to je teprv něco !
VeronikaEma
Nejsem žádnej módní guru, ale tohle je snad přehled módního pekla, ne?
ladyve
Ježíši, to snad ne.......Kdyby to bylo uveřejněno 1.4. myslela bych si, že jde o Apríl, ale takhle??
Kaiser Bára
Doba, kdy byla bota elegantní, pohodlná a dalo se v ní chodit, je už asi dávno pryč. Boty na jehlách jsou tak akorát na nechození, humpolácké něcoformy to fakt nevím. Boty mám moc ráda, ale když to vidím, tak možná ze čtyř různých by se dal "smontovat" jeden hezký pár ...
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!