Trendy v obuvi pro podzim-zimu 2014/2015

Přemýšlíte, jaké botky si koupit na letošní podzim a zimu? Nechte se inspirovat u těch nejpovolanějších a podívejte se, jaké boty jsou letos nejvíce trendy.

Svezte se na módní vlně 70. let 

img

Uvolněný retro styl bohémských "sedmdesátek" je zpět a vy se tak můžete těšit na super šik kozačky ke kolenům (Derek Lam, Valentino, Gucci), lakované, sametové či semišové botky (Louis Vuitton, Prada), nebo na boty na pohodlných podpatcích, jako jsou klínky, platformy a mohutné ultrastabilní podpatky ve výrazných barvách (Prada, Balenciaga, Kenzo).

Tenisky obujte klidně i do kanceláře 

img

Módní návrháři letos vsadili především na pohodlí a rozhodli se prosadit ryze sportovní módu i na běžné nošení do práce a do města. Těžko říct, zda se tento poněkud kontroverzní nápad uchytí, ale pokud se ráda oblékáte a obouváte podle posledních módních trendů a máte tolerantního šéfa, poohlédněte se po vhodných teniskách. Inspiraci můžete čerpat u Chanel, Marc Jacobs či Stella McCartney.

Pohovte si v pánském stylu

img

Pokud tenisky nosíte jen na běhání a do posilovny, a do práce si je nosit netroufáte, ale přesto preferujete pohodlí, nezoufejte - i na vás módní návrháři letos mysleli. Boty v pánském stylu, elegantní polobotky, mokasíny či kozačky bez podpatků patří i letos mezi hlavní trendy. Klíčem je vybrat si boty s akcentem ženskosti, jako je třeba lakování, zdobení či zajímavá barva. Boty v pánském stylu byly k vidění u Lanvin, Celine či Marni.

Zvolte pohádkové obutí 

img

V hlavní roli boty – toto krédo měli na mysli návrháři jako Balmain, Burberry Prorsum, Dolce & Gabbana či Christian Dior, když navrhli snové a nepřehlédnuté boty jako z pohádky. Jejich romantické botky plné zlata, šperků, lakování a sametu se blýskají a září a přemění nositelky na půvabné princezny nebo carevny z honosných ruských pohádek. Nechte se unést do světa fantazie a poohlédněte se letos po pohádkovém obutí.



Komentáře

Monika Cinova
Dobrý večer.mám zájem o kotnikové lakované orandžové boty.retro 6 obrázek v koláži.chtěla bych vědět cenu a velikost.dekuji
Vanity
Proč bychom si v sezoně 2016/2017 měli studovat "Trendy v obuvi pro podzim-zimu 2014/2015"?
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.