Třpytivé oční stíny

Staňte se hvězdou všech večírků! Oslňte své známé během plesové sezóny. Vyzkoušejte třpytivé modré, fialové či šedé oční stíny. Máme pro vás skvělé tipy přímo od vizážistky.

img

Třpytivé oční stíny vaši pleť dokonale rozjasní. Vyzkoušejte si to!

Třpytivé modré oční stíny

Ženy milují modré oční stíny, ale ne vždy se strefí do správného odstínu. Pokud toužíte po skutečně podmanivém vzhledu, sáhněte po tmavě azurových modrých stínech a zkombinujte je se světlejší modrou. Nejprve naneste tmavě modrý stín na horní víčko, a pak přes něj naneste světlejší modrý stín. Smíchání těchto dvou odstínů modré dodá vašim očím dramatický a naprosto podmanivý vzhled. Svou pozornost věnujte také dolní řasové linii, kterou orámujte tmavě modrým stínem v tužce. 

zoom

Dodejte vašim očím dramatický a naprosto podmanivý pohled.

Třpytivé fialové oční stíny

Nedáte dopustit na kouřové líčení? Zkuste změnu a místo černé linky a tmavých očních stínů sáhněte po odstínech fialové až růžové. Celé víčko nejprve vystínujte světle růžovým nebo fialovým stínem. Do záhybů naneste tmavší odstín a přejeďte s ním i spodní víčko. Touto barevnou kombinací dosáhnete výrazného efektu a zároveň spolu bude vše sladce ladit. Růžovo-fialová kombinace se hodí na tmavou pleť i světlou pleť, kterou tímto líčením dokonale rozjasníte.

Třpytivé šedé oční stíny

Šedé stíny s nádechem stříbra jsou lehce extravagantní, a proto nemusí padnou každé. Na druhou stranu občas stojí za to vyzkoušet něco zcela nevšedního. Jak na provokativní vzhled? Cílem tohoto líčení je vypadat úplně jinak, a proto zapomeňte na řasenku. Dokonce nebudeme líčit ani celé víčko, ale pouze uděláme silnější linku od hlubokého vnitřního koutku oka až k vnějšímu koutku za linii řas. Náš tip: Necítíte se bez řasenky ve své kůži? Naneste jednu vrstvu pouze na horní řasy a natočte je kleštičkami



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.