Konec tukových polštářů díky ultrazvukové liposukci Vaser Lipo na klinice Esthé

Klinika Esthé jako první v republice provádí nejšetrnější a nejúčinnější formu operativní liposukce současnosti tzv. Vaser Lipo!

img

Obrovskou výhodou této liposukce je i kratší rekonvalescence. Většina pacientů se tak obejde bez analgetik a je schopna se vrátit do práce během několika dnů.

zoom Zvětšit

Před

Na trhu se v poslední době objevila celá řada přístrojů, jenž slibují bezbolestnou neoperativní ultrazvukovou liposukci, během níž lze rychle zhubnout. Ve skutečnosti jde o rozrušení tukových buněk, které nikdy nedosáhne takových výsledků, jako skutečná a tedy operativní ultrazvuková liposukce, jejíž nejmodernější forma se dostala nově i k nám. Klinika Esthé jako první v republice provádí nejšetrnější a nejúčinnější formu operativní liposukce současnosti tzv. Vaser Lipo!

Liposukce patří dnes mezi nejžádanější operační výkony užívané v estetické chirurgii. Jedná se o výkon nenáročný s velmi dobrým pooperačním výsledkem. Přesto doposud prováděné liposukce nebyly nikdy při tvarování postavy tak rychlé a bezpečné jako právě liposukce pomocí novinkového Vaser systému, jež v těchto dnech zaznamenává první úspěchy na klinice Esthé.

Při pravé ultrazvukové liposukci se jedná o operační techniku odstraňující nadbytečnou tukovou tkáň z podkožních zásob. Rozrušená tkáň se při ní odsává pomocí kanyly malého průměru, která je napojena na přístroj vyvíjející podtlak. Velkou výhodou tohoto zákroku je pak trvalý efekt jednorázové procedury, protože v dospělosti je počet tukových buněk stabilní, buňky se nemnoží, jen se mění jejich velikost. Proto redukce jejich počtu způsobí v dané lokalitě trvalý efekt. Při lipolýze dochází k rozrušení tukových buněk, které se z těla samy o sobě nevyloučí. Pokud tedy někdo tvrdí, že se vyloučí z těla apod., jedná se o naprostý nesmysl. Rozbité tukové buňky se musí spálit při procesech látkové výměny. Po lipolýze je tak nutné tři týdny omezit tučná a vysoce kalorická jídla a zároveň dopřát tělu i lehkou aerobní zátěž. Jinak se do buněk tuk velmi rychle vrátí.

zoom Zvětšit

Před

„Rozhodně tak nelze srovnávat lipolýzu s liposukcí a zároveň považovat za pravou liposukci tzv. neinvazivní ultrazvukovou liposukci, kavitační liposukci, či ultrazvukovou liposukci 3. generace. Tyto neinvazivní techniky představují pouhou lipolýzu a na veřejnosti jsou mylně označovány jako ultrazvuková liposukce,“ vysvětluje MUDr. Libor Kment z kliniky Esthé.

Ultrazvukovou liposukci lze použít na lokality, jako jsou podbradek, paže, trup, břicho, hýždě, boky, stehna, kolena, lýtka, kotníky. Má velmi dobrý pooperační efekt i při lehkém stupni volnější kůže. Přestože je doba zákroku závislá na velikosti upravované lokality a množství odsávaného tuku, obvykle se během této operace používá u větších lokalit celková anestézie, ale lze ji provádět i v lokální anestézii.

„Obrovskou výhodou této liposukce je i kratší rekonvalescence. Jelikož je tuk roztříštěn na emulzi (konzistence milkshakeu), netvoří se po odsátí pod kůží ďolíčky. Zároveň dochází pouze k minimálnímu porušení kolaterálních tkání (tkání, které nejsou cílené k zásahu), oběhového a nervového systému, tudíž se výkon obejde i bez modřin, otoků a bolesti, jak je u ostatních liposukcí běžné. Většina pacientů se tak obejde bez analgetik a je schopna se vrátit do práce během několika dnů,“ upozorňuje plastický chirurg MUDr. Karel Urban z kliniky Esthé.

Více informací na www.esthe-plastika.cz


Velká podzimní akce na ultrazvukovou liposukci



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.