Vánoční večírek: Tři tipy na outfit

Vánoce, to nejsou jen dárky a ozdobený stromeček, ale také čas večírků a oslav. Poradíme vám, v čem se letos blýsknout na vánočním večírku.

Klasické „malé černé“ neboli LBD (little black dress) jsou sice sázkou na jistotu, ale pokud chcete opravdu oslnit, nebojte se vyzkoušet nové trendy. Přinášíme vám inspiraci v podobě tří módních outfitů.

Dejte šanci midisukni 

img

Hitem letošní chladné sezóny jsou vypasované midisukně v délce do půli lýtek, které kopírují trend 70tých let. Retro vzhled sukně ještě více zdůrazní plisování a koženkový materiál. Blyštivý „crop“ top v tmavě zelené propůjčí outfitu slavnostní punc a výrazné šněrovací botky dodají na ženskosti. Psaníčko ozdobené blýskavými kameny, výrazné červené náušnice a nezbytná klasická červená rtěnka celý look vhodně doplní.

Oblečte disko kalhoty 

img

Kalhoty pošité flitry sice ve všední dny moc neunosíte, ale na vánoční večírek jsou jako dělané. Zbytek outfitu by však měl být již méně křiklavý. Zářivost flitrů na skinny kalhotách vkusně uzemní lehká blůza volnějšího střihu s volány v jemné krémové barvě. Huňatá vestička a klasický černý klobouk jsou nezbytnou tečkou za boho šik stylem, stejně jako objemný prsten s výrazným kamenem a hippie náhrdelník.

Dopřejte si sněhovou romantiku 

img

Venku je možná blátivý prosinec a po sněhu ani památky, ale to neznamená, že se musíte vzdát zimní romantiky. Zkuste svůj outfit na vánoční večírek sladit do jednoho odstínu, pohrát si s odlišnými materiály a texturou a zvolit třpytivé doplňky. Krajkovou sukni nemusíte schovávat ve skříni až do příchodu léta, unosíte ji i v zimě. Stačí k sukni obléci teplý svetr ve stejném tónu, na krk nasadit perlový náhrdelník a obout lodičky na vysokém podpatku. Perfektním doplňkem pro slavnostní večer je luxusně vyhlížející psaníčko poseté flitry.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.