Vlasové trendy jaro/léto 2017

Přirozené vlny versus vyžehlené uhlazené vlasy, androgynní vzhled mokrých vlasů oproti svěže dívčímu zaplétání – nové trendy účesy nabízejí mnoho možností na výběr.

Nekonečné zaplétání

img

Klasický pletený cop ze tří nebo čtyř pramenů, francouzský, holandský nebo rybí cop, pletené uzly, zaplétané drdoly – existuje mnoho způsobů, jak vlasy zajímavě splést a vytvořit obdivuhodný účes. Nápadité účesy ze zapletených vlasů jsou velmi slušivé a vysoce módní, jak jsme se mohly přesvědčit i na přehlídkách pro letošní jarně letní sezónu. Některé spletené účesy vypadají na první pohled snadně, ale většina z nich kromě klasického copu ze tří pramenů, vyžaduje určitou zručnost. Nicméně na internetu lze dohledat spoustu návodů, jak různé copy vytvořit.

Přirozené jemné vlny

img

Uznávaní vlasoví mágové volají po přirozenosti a vy tak můžete odložit kulmy, natáčky i fény a nechat vlasy přirozeně uschnout. Jemného moderního zvlnění totiž dosáhnete i bez použití elektrických přístrojů, jen s malou pomocí různých vlasových přípravků jako jsou tužidlo, lak nebo gel na vlasy. Pokud jste majitelkou přirozeně vlnitých vlasů, stačí do vlhkých lokem vetřít trochu kokosového oleje, který jste rozehřála v dlaních a po uschnutí vlasů přirozeně na vzduchu se můžete těšit na účes jako z přehlídkových mol.

Uhlazené vlasy a pěšinka

img

Výrazná pěšinka uprostřed hlavy nebo i lehce po straně evokuje bohémský styl, ovšem v tom nejmódnějším pojetí se pěšinka páruje s hladce vyžehlenými dokonale lesklými vlasy, nikoli s rozevlátými hippie loknami. Pro tento look, na rozdíl od předchozího trendu, budete potřebovat žehličku na vlasy a přípravek, který podpoří lesk vlasů. Nezapomeňte před použitím žehličky nanést na vlasy produkt, který je ochrání před nadměrným teplem a zabrání tak vysušování a poškození vlasů.

Mokrý vzhled a pánský styl

img

Romantice rozevlátých dívčích účesů, dlouhých loken a zaplétaných vlasů hrdě vzdoruje trend krátkých sestřihů v pánském stylu. Pokud uvažujete o zkrácení vlasů a střihu „na kluka“, směle do toho. Krátký sestřih navíc dokáže být velmi variabilní a může mít mnoho podob. Jestliže na ostrý zásah nůžkami nemáte odvahu nebo se nechcete zbavit možnosti vytvářet si i další výše zmíněné trendy účesy, vyzkoušejte „mokrý vzhled“ v pánském stylu, kdy bohatou vrstvou vlasového gelu vytvoříte uhlazený lehce androgynní účes. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?



NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.