WORLD OF BEAUTY & SPA v pražských Letňanech. 5. a 6. září

Dva dny plné půvabu a inspirace prožijí návštěvníci veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v pražských Letňanech. 5. a 6. září budou ve společnosti módních návrhářů a známých modelek, které představí nové kolekce a módní tipy. Ukázky líčení nových trendů a povídání se zajímavými hosty.

„ Letošní podzimní sezona přeje pastelovým tónům v kombinaci s neutrálními barvami jako je šedá a přírodní tóny béžové a hnědé. Kombinacím různých textur materiálů jako je kůže, kožešina, semiš. Luxus se míchá s jednoduchostí a rafinovanými doplňky a dochází tak k jejich vrstvení“, řekl Pavel Bauer, jeden z nejznámějších českých vizážistů s bohatými zkušenostmi ze zahraničí

V podzimních trendech v líčení uvidíme metalické odlesky, přes barevnost líčení očních stínů a linek až po velmi nahé neutrální líčení pleti. Větší důraz bude na očích a řasách.

zoom Zvětšit

WORLD OF BEAUTY & SPA

„Pro denní líčení bych doporučil střídmost a vyváženost. Nepřehánět s podkladovým make upem a s barvami. Postačí lehký make up tvářenka, řasenka a rtěnka nebo lesk. Velmi populární jsou barevné kondicionéry. Není nutné také příliš pudrovat pokud nemáte mastnou pleť. Oční stíny si na den volte jemnější na večer pak můžete přidat i linky“, doporučuje dále Pavel Bauer. 

A protože je září také pro mnohé časem přijímacích pohovorů, nástupu do nového zaměstnání či školy, kurzů, přidává několik tipů: „je dobré zvážit barevnost a celkové sladění /harmonii/ s oblečením. Opět jednoduchost ale rafinovaně doplněna barevným akcentem může působit velmi pozitivně. Zapomeňte na velký make up a buďte více přirozená. Všeho s mírou. Tak abyste působila pěstěně, zdravě a sympaticky. Jde o Vaši budoucnost. Je třeba zaujmout osobností schopnostmi a ne líčením. Srovnáme-li líčení žen v ČR a v zahraničí, české ženy jsou více konzervativní a bojí se třeba červených rtěnek. Ale na druhou stranu jsou velmi kreativní a začaly používat v hojné míře kvalitní produkty. 

Pavla Bauera, dvorním vizážistou pořadů Star dance, X factor, Top star, Super star, Máme rádi Česko, Muži proti ženám, a dalších budou moci vidět 5. a 6. září návštěvníci 18. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA v pražském veletržním areálu v Letňanech. Setkají se tam s dalšími populárními osobnostmi, mj. i vizážistkou Štěpánkou Podroužkovou, mistryní ČR a mezinárodní mistryni v make-upu 2002. Ta pro podzimní sezónu doporučuje jako jeden z trendů opět make-up v duchu klasického kouřového líčení, ale ne do černa, ale do hnědo vínova a velmi výrazný. Rty jsou k tomu světlé anebo klasické červené. 

zoom Zvětšit

WORLD OF BEAUTY & SPA

Dále pokračuje: „ U mladých dívek vyšších škol bych doporučila, pokud trpí akné, také kamufláže (korektory), které mají vysokou krycí schopnost, jsou voděodolné a je vhodné je zapudrovat fixačním pudrem. K tomu jen řasenku a lesk na rty popřípadě jemné pastelové oční stíny.“ 

Naopak u líčení do zaměstnání radí volit barvy očních stínů méně nápadné, přirozené tóny, které můžeme doplnit výraznější rtěnkou. 

Líčení je velmi individuální u každé ženy, proto Štěpánka doporučuje konzultaci u vizážistky, která poradí, jaké líčení je pro Vás vhodné ve volném čase a jaké do zaměstnání. Pro inspiraci zve na kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY AND SPA 5.-6.9. 2014, kde si se Štěpánkou Podroužkovou můžete vyzkoušet trendy nadcházející sezóny. 

Inspirující kolekce známého módního butiku předvedou nejkrásnější dívky- Miss ČR Lucie Křížková, 2.Vicemiss ČR Veronika Procházková, Taťána Makarenko a další. 

V pátek v poledne proběhne na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA vyvrcholení charitativní akce na podporu Sportovního clubu Jedličkova ústavu pod názvem „Setkání šampionů a borců“. Jde o projekt charitativního kalendáře, kdy v hledáčku fotografa Roberta Vana byli naši olympionici společně se sportovci z Jedličkova ústavu. Robert Vano, olympionici, sportovci Jedličkova ústavu a další osobnosti, které projekt podporují, se setkají s návštěvníky v pátek 5.9 v poledne přímo na podiu veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, kde si budou moci zakoupit kalendář, který je velice zdařilým projektem, zároveň si jej nechat podepsat přítomnými osobnostmi či získat pamětní foto. 

V Letňanech na přilehlém letišti bude také k vidění 6. září největší setkání historických letadel československé konstrukce, mnoho dalších strojů ve vzduchu i na zemi, akrobatické lety a seskoky padákem. Dalšími atraktivními veletrhy v areálu budou Sběratel, investor i Minerály a drahé kameny.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.