Zaostřeno na svetry

Pořiďte si do chladného počasí svetr, který vás zahřeje a budete v něm chic. Letos se budou nosit minimalistické roláky, huňaté kardigany i barevné oversized svetry.

Minimalistické roláky

Minimalistické upnuté roláky můžete nosit kamkoliv. Pokud si k roláku oblečete úzkou sukni, můžete vyrazit na pracovní schůzku. Kombinace upnutého roláku s širšími kalhotami se hodí na běžné nošení, jestliže dáte přednost úzkým džínám a botám na vysokém podpatku, můžete vyrazit na rande nebo party. Rozhodně uděláte dojem.

Huňaté kardigany

Otevřené huňaté svetry vynosíte zejména na podzim. Co k nim nosit? Oblíbená je kombinace huňatého kardiganu s úzkými džínami nebo legínami. Otevřený svetr si můžete vzít i ke splývavým šatům. Z barev dejte přednost béžové, šedé, tmavě zelené. Černý huňatý kardigan je vhodné zkombinovat s veselou barvou, například s výraznou kabelkou (žlutá, červená, fuchsiová).

Oversized svetry

Barevné oversized svetry vyniknou na štíhlé vysoké postavě. Pokud si k oversized svetru vezmete vysoké podpatky a doplníte svůj outfit výraznými šperky, budete nepřehlédnutelná. Avšak mějte na paměti, že nošení oversized svetrů je spíše neformální záležitost. V konzervativní firmě byste se nemusela setkat s pochopením šéfa.

Nesmrtelné svetry

Našla jste ve svém šatníku ztracený poklad? Svetry jsou často nadčasové, proto můžete vyrazit do ulic i ve svetru „po babičce“. Svetry velikosti XXL, pestrobarevné svetry, svetry s nejrůznějšími motivy, klasické svetry na knoflíčky, svetry s krátkými rukávy... Stačí je správně zkombinovat se zbytkem outfitu, zvolit vhodnou obuv a vybrat si doplňky.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.