Žhavé letní minitrendy 2012

Hlavní trendy pro tuto sezónu už dávno obletěly svět, ale kromě klíčových módních hitů vždy existuje mnoho dalších, které by vám rozhodně neměly uniknout. Podívejte se, jaké jsou letošní minitrendy, třeba se nějaké kousky zalíbí i vám.

img

Kovová špička, neonky nebo bolerko? Který minitrend vás zaujal?

Lodičky s kovovou špičkou 

zoom Zvětšit

Trocha extravagance v podobě kovové špice neškodí.

Bláznovství kolem lodiček s blyštivou kovovou špičkou se rozpoutalo po přehlídce Louis Vuitton, dnes jsou však podobné modely snadno k sehnání i v mnoha módních řetězcích. Ostře špičaté lodičky si mimo jiné oblíbila i herečka z Twilight ságy Kristen Stewart, nebo vždy stylová blonďatá herečka Gwyneth Paltrow. Lesk jako blesk na špičce těchto bot zaručuje, že vás nikdo nepřehlédne, a navíc tento typ obuvi úžasně prodlužuje a zeštíhluje nohy. 






Křiklavé neonky 

zoom Zvětšit

V případě neonek méně znamená více.

Ano, barvám letos sice s přehledem vládnou vybledlé a cukrové odstíny, ale proti něžným pastelovým barvám se směle staví výrazné neonové odstíny. Množství neonu je však snesitelné v mnohem menší míře než zmiňované pastelky, proto s dávkováním opatrně. Špetka křiklavě růžové na kabelce, lodičkách nebo třeba jen na prstenu zajímavě osvěží celkový outfit a v malých dávkách rozhodně neuškodí. Některé hvězdy jako třeba Jennifer Lopez či Beyonce se však zahalily do neonu celé a kupodivu jim to sluší. 







Klobouk se širokou krempou 

zoom Zvětšit

Klobouk se širokou krempou je velmi stylovým doplňkem.

Letos ho mají snad všechny celebrity, od modelek přes zpěvačky až po herečky. A o čem že je řeč? Přece o klasickém elegantním měkkém plstěném klobouku se širší krempou. Tento typ klobouku velmi ráda nosí topmodelka Miranda Kerr, která svému střízlivému outfitu složenému z džín a bílé košile dodá pomocí klobouku elegantní retro nádech. Kromě Mirandy si plstěný klobouk oblíbily i další hvězdy, jmenujme třeba Katie Holmes, Beyonce, Jessicu Alba nebo Emmu Watson. 









V hlavní roli šortky 

zoom Zvětšit

Odhalte své nohy v sexy šortkách nebo...

Určitě si říkáte, že kraťasy nebo šortky nejsou přece žádným minitrendem, protože se nosí každé léto. Ale tuto letní sezónu letí hlavně kraťasy v boho stylu 70tých let, které odhalují prakticky celá stehna, mají zvýšený pas a jsou kožené, případně koženkové nebo džínové. Kraťasovému trendu podlehla i velká spousta hvězdných krásek a odhalily tak své štíhlé, někdy i trochu i silnější nohy. Bez šortek se v létě neobejde třeba Kate Bosworth, Eva Longoria nebo Vanessa Hudgens. 









Podprsenkové topy 

zoom Zvětšit

...ukažte pevné bříško v módním braletu.

Nebo také bralety, bratopy, minitopy či bandeau topy, prostě ultrakrátké topy, které odhalují bříška. Svými vypracovanými břišními svaly se chlubí populární hvězdy, jako jsou Selena Gomez, Miley Cyrus či Anna Lynne McCord. Topy, které vypadají jako podprsenky, si zase oblíbily třeba zpěvačka Rihanna nebo Paris Hilton. Krátké vršky skvěle vyniknou v kontrastu s dlouhou sukní, ale chybu neuděláte, ani když si je obléknete k džínám či šortkám s vysokým pasem. Pokud si nechcete připadat příliš “vynahaceně”, noste je pod sako či kardigan.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?