Žhavé letní trendy 2011

Současné letní hity přinášejí závan svěžesti a neotřelosti do stojatých módních vod a sebevědomě porážejí zaběhnuté dlouhodobé trendy. Zkuste i vy vyměnit věčné bezbarvé lesky za výrazně barevné rtěnky, nebo ulevte svým nohám a místo upnutých skinny džín či legín je navlečte do volných květovaných kalhot. Je čas na změnu.

img

Nejžhavější letní trendy se nesou ve znamení retro stylu

Výrazná rtěnka 

zoom Zvětšit

Výrazné rtěnky sluší i celebritám

Schválně - jestli najdete ve své hromadě lesků na rty a nude rtěnek také nějakou výraznou barvičku. Letošní kosmetické trendy velí nahradit ulepené a blýskavé rty více sofistikovanou a navýsost ženskou záležitostí: rtěnkou ve výrazné barvě. Určitě jste si již všimly, že i hvězdné krásky podlehly tomuto trendu a různé odstíny červených, oranžových a fialkových rtěnek používají i na denní nošení. Vyzkoušejte několik odstínů, abyste zjistila, který vám bude nejlépe slušet, a překvapte své okolí příjemně smyslnou změnou vizáže.



Květované kalhoty

zoom

Kalhoty v hippie stylu patří mezi nejvýraznější trendy sezóny

Hippie look patří toto léto mezi nejvýraznější trendy a bohémský styl by se určitě neobešel bez vzdušných širokých kalhot s vyšším pasem. A jelikož tuto sezónu jsou královnou mezi potisky květiny všech barev, tvarů a velikostí, dodaly veselý vzhled i těmto kalhotám. Na léto jsou lehké širší kalhoty maximálně pohodlné, a tak se nebojte pro jednou zradit své oblíbené skinny džíny nebo legíny a dopřejte si něco nového a neokoukaného. Květované kalhoty jsou samy o sobě již dost výrazné, doplňte je tedy jen jednoduchými nejlépe jednobarevnými topy, zajímavou bižuterií a botkami na klínku či pohodlnými žabkami. 





Mini kraťasy

zoom Zvětšit

Z pestré nabídky módních kraťasů si vyberete i vy

Titěrný kousek oblečení se stal pro letošek jakousi módní uniformou, od pouliční a festivalové módy až po glamour celebrity fashion. Tuto sezónu se kraťasy nosí s vysokým pasem i bokové, džínové i barevné, roztrhané, přiléhavé – zkrátka ve všech možných podobách, přičemž společným znakem zůstává mini délka nejdéle do půli stehen. Tento univerzální kousek oblečení se dá nosit na mnoho způsobů, vyzkoušejte kraťasy s vysokým pasem, do kterých zastrčíte volnější top, nebo přiléhavé džínové kraťásky doplněné světlou krajkovanou tunikou. Pro lehce rebelský punky look můžete pod kraťasy obléct i průsvitné nebo děrované punčocháče. 


Džínové košile a lacláče

zoom Zvětšit

Přivítejte staronový džínový trend

Velký comeback v souvislosti s oblibou 70tých let hlásí také džínovina ve všech podobách. Džínových košil, které ještě před dvěma lety nosili jen věrní zákazníci vesnických hospod a zatvrzelí příznivci kovbojek, jsou dnes plné obchody. Džínová košile vypadá skvěle třeba přes rozevláté maxi šaty nebo pod klasické sako. Lacláče naposledy vzbudily pozornost ve filmovém megahitu Mamma Mia, kdy se v nich objevila hlavní představitelka Meryl Streep, a nutno říci, že v nich vypadala úžasně ležérně a sexy zároveň. Dejte šanci pohodlí džínových lacláčů a po americkém stylu pod ně oblékněte jen bílé nebo pruhované tílko či tričko. Pro více glamour look si pod lacláče navlékněte jemnou hedvábnou košili a doplňte výraznější bižuterií.             


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.