Ziaja produkty moderní krásy

Motto naší společnosti je starost o zdraví, a proto výrobky Ziaja spojují velice oceňované tradiční složky, jako jsou bylinné přípravky a vitamíny s moderní technologií.

img

Ziaja Ltd. je firma s dlouholetou tradicí produkující pleťovou a tělovou kosmetiku

zoom Zvětšit

Ziaja Ltd. výrobní hala

Ziaja Ltd. je polský výrobce léčiv a vysoké kvality výrobků péče o pleť, tělo a vlasy. Založená byla v roce 1989 manželským párem Aleksandrou a Zenonem Ziaja, kteří mají farmaceutické vzdělání.

Prvním jejich výrobkem byl Olivový pleťový krém, jehož složení vychází z farmaceutických receptur a je nejlépe prodávaným produktem v nabídce Ziaja.

Kromě Olivové řady jsou nejlépe rozpoznavatelné řady Kozí mléko, Kakaové máslo, Okurka a Kokos - celkem kolem 150 produktů odpovídajícím potřebám jakéhokoliv druhu pokožky.

Cenově dostupná, účinná a bezpečná kosmetika

zoom Zvětšit

Výrobky procházejí testy i vivo a in vitro

Cíl firmy Ziaja je produkovat cenově dostupnou kosmetiku, která je účinná a bezpečná pro pokožku. Každý výrobek je dermatologicky a alergologicky testovaný, testovaný na stabilitu. 

Ziaja Ltd. se specializuje na výrobky péče o pleť (krémy, toniky, pleťová mléka), péče o tělo (balzámy a tělové emulze), péče o vlasy (šampony, kodicionéry), intimní hygienu.

Výrobky procházejí testy in vivo a in vitro.

Neméně důležitý je také komfort použití - výroky Ziaja jsou jemné textury, sametové konzistence. Jednoduché, ale výrazné obaly, které byly oceněny mnoha designerskými cenami, zvýrazňují farmaceutický původ výrobků Ziaja. 

zoom Zvětšit

Ziaja kosmetika do celého světa

To vše má podíl na tom, že Ziaja má již miliony zákazníků na celém světě. Také v České republice si za 9 let, co je na trhu našla mnoho věrných a spokojených zákazníků a rok od roku jich přibývá.

Kompletní nabídku pleťové kosmetiky a výrobků Ziaja najdete na www.ziaja.cz





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!