Zimní minitrendy 2012/2013

Tmavě zelená nebo sněhově bílá, ozdobné límečky, sladce nabarvené vlasy či elegantní módní kousky se vzorem kohoutí stopy. Dopřejte svému zimnímu šatníku nový náboj a vyzkoušejte některý z módních minitrendů této sezóny.

img

Vyzkoušejte módní minitrendy letošní zasněžené sezóny

Límečky a mašle 

zoom Zvětšit

Límečky si oblíbily i slavné krásky.

Tento nápadný módní doplněk patřil mezi kreativní minitrendy již loňskou sezónu. Teprve letos však límečky a mašle prorazily do předních řad mezi doplňky a doslova zahltily snad všechny módní řetězce. Límečky, které dodají zcela nový look i obyčejnému bavlněnému tričku, se nosí především zdobné, okázalé a třpytivé s nádechem luxusu, ale i naprosto obyčejné a jednoduché, suplující košilový vzhled. 




Lahvově zelená i sněhově bílá 

zoom Zvětšit

Zelená či bílá? Kterou si letos vyberete?

Bílá barva je pro zimní období trochu neobvyklá. Letos se prosazuje především na večerních šatech. Zazářit v sněhově bílých šatech tak můžete během nadcházející plesové sezony nebo na vánočním či silvestrovském večírku. Velkým hitem je také tmavě zelený odstín, který sluší prakticky každé ženě. Velmi elegantně a stylově vypadá tato barva ve spojení se zlatou. 







Kohoutí stopa

zoom Zvětšit

Elegantní vzor kohoutí stopy slaví comeback.

Klasický nezaměnitelný vzor kohoutí stopy patří mezi trendy potisky této sezóny. I když se jedná o evergreen, který prakticky nevychází z módy, letos se dostal i mezi tak pomíjivé módní trendy. Za dámu budete v elegantním kabátu s kohoutí stopou, zajímavým osvěžením šatníku jsou i kabelky, boty a další doplňky s tímto vzorem, ať už v klasické černobílé podobě nebo i v jiných odstínech. 





Vlasy jako bonbonek 

zoom Zvětšit

Lorem ipsum

Chcete opravdu výraznou změnu? Zkuste „candy look“ neboli vlasy obarvené do sladkých pastelových barev, jako jsou bledě modrá, pudrově růžová nebo citronově žlutá. Tento troufalý trend nabírá na obrátkách již od loňského roku, kdy se představil na přehlídkách Thakoon a Narciso Rodriguez, a směle vykračuje i do léta 2013, jak jsme se mohly přesvědčit na přehlídce Chanel Resort 2013. Pokud nemáte odvahu obarvit si celou kštici, zkuste jen konečky, ofinu či pramínek vlasů, nebo si pořiďte příčesek či rovnou paruku. Tento look by však neměl vyznívat punkově, ale spíše něžně až infantilně.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.