arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

holky, používáte sojanézu i v teplé kuchyni, třeba jestli ji dáváte do nějakých zapékaných jídel

arrow
profile_image
marčelina
od 25. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ájinka
Nafotila jsem ho na straně 343.Tak tam jukni.Když ho nastoruháš na jemno a dáš ho zapéct,nebo pod gril,tak se roztaví jako sýr.Chutná opravdu moc dobře.

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

kde jste všechnyyyyy

arrow
profile_image
skorepinka
od 25. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jé díky za nápady, asi zůstanu u těch vloček po domácku udělaných

arrow
profile_image
marčelina
od 25. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

petronela84
Já ji používám běžně jako tatarku a taky ji zapékám.Zrovna zítra mám v plánu udělat zapékané těstoviny se sojovou šunkou a zeleninkou a to vše zalité sojanézou a posypané tavenýrem.

arrow
profile_image
petronela84
od 2. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

marčelina
tak já ještě nikdy klasickou majonézu či tatarku tepelně neupravovala natož sojanézu, takže opět musím vyzkoušet Díky za radu

arrow
profile_image
marčelina
od 25. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

petronela84
Jé tak to já taky ne!Ale sojanézu zapékám často.Je to opravdová mňamka!

Tali

Máš přeplněnou schránku

arrow
profile_image
tusjinka
od 27. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ahoj děvčata, tak si pročítám co píšete a slintám u počítače, prosím, pošlete mi recept na ty vločky, děkuji

arrow
Neprodává v Bazaru

Ajulinecka
Už to mááážůůůů

arrow
Neprodává v Bazaru

tusjinka
Recept na vločky je ryze individuální, nasypeš vločky a vše, na co máš chuť (rostlinného původu, např. hrozinky, oříšky, kokos, kakao, sušené neslazené ovoce apod.) a zaliješ sojovým mlíkem.

arrow
Neprodává v Bazaru

marčelina
Tak jsem mrkla, snad ho seženu. Díky za inspiraci a radu.Jen mně nechutná přírodní tofu, tak se obávám i tohodle. Všichni se rozplýváte nad věcmi, co ještě neznám, musim vše nakoupi a vyzkoušet, ale až po výpaltě udělám zátah na zdravou výživu. Sojanézu taky neznám, používám majolku se žloutkem a ke zvířátkům jogurtovou tatarku.

arrow
profile_image
marčelina
od 25. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ájinka
Přírodní tofu je bez chuti.Toto je uzené a má takovou jemnou chuť.Sojanéza mi taky moc chutná.Když si ji dávám k jídlu umím si do ní přidat i trochu hořčice.Na zapékání je to hotová mňamka.Vyzkoušej a uvidíš.

arrow
Neprodává v Bazaru

Holky, vy jste mi s těma vločkama udělaly takové chutě, že jsem si je dala i na veečeři Už mám uklizeno po malování a jdu se chystat, abych mohla jít pokecat s kámoškou.. Spapala jsem vločky, dopila sojové mlíčko a teď bych spala.. Tak pěkný večer, kočky!

arrow
Neprodává v Bazaru

marčelina
Úplně jsi mě navnadila na nové chutě. Teď jsem si dala chleba obalený ve žloutku, usmažený a na něm hořčice,kečup a k tomu rajčátka, jsem spokojená. A teď si jdu nalít bílé vínečko, naštvala mě dcera. Ach ty děti .

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené