MKay

Deníčky

  • Vykradené auto - špatně to nesu

    Vykradené auto - špatně to nesu

    Ahoj. Včera v noci mi vykradli auto, Rozbili zadní okénko, prohledali přední část, tam jsem neměla nic k ukradení (nemám nejnovější vůz). Měla jsem věci spíše v kufru.

  • Jak poznám alkoholika, i když si to ten člověk sám o sobě nemyslí a nepřizná si to?

    Jak poznám alkoholika, i když si to ten člověk sám o sobě nemyslí a nepřizná si to?

    Jak se pozná alkoholik? Pokud chlap vypije 3 litry piva za večer 6 dní v týdnu a uvede jako důvod, že nejste na něj hodná, tak je přeci něco špatně ne?

  • Po rozchodu s nevhodným partnerem - nová etapa života

    Po rozchodu s nevhodným partnerem - nová etapa života

    Tak jsem se včera rozešla s přítelem po cca 1 roce vztahu a po půl roce bydlení i odstěhovala. Jsem z toho smutná, ale zároveň nebrečím. Že bych ho vlastně vůbec nemilovala? Nebo jsem jen otupělá a pak to přijde a budu v depce?

  • Vyhazov při přespání v práci?

    Vyhazov při přespání v práci?

    Ahoj, mám dotaz a chci radu.Někdy s kolegyněmi přespíme na pracovišti, ale nevím, jaké veškeré důsledky by mohly být, když se to vedení nebude líbit. Stalo se to některé z Vás? Znáte některá třeba trochu právo, co vše může zaměstnavatel v takovém případě učinit za kroky?

  • Brigáda, poraďte prosím dle vašich zkušeností.: - )

    Brigáda, poraďte prosím dle vašich zkušeností.: - )

    Chystám se v létě pracovat brigádně nebo si nějak jinak přivydělat, ale ještě jsem se nedokázala rozhodnout, který druh práce si hledat. Podělte se prosím o své zkušenosti. :-)

  • Internetová seznamka

    Internetová seznamka

    Jaké máte zkušenosti s internetovou seznamkou? Chci zapátrat a zkusit štěstí. Chtěla bych najít kámošku nebo kamaráda na podnikání výletů, akcí. Budu ráda, pokud mi sdělíte, jaké s tím máte vlastní dosavadní zkušenosti.

  • Spolu bydlení s partnerem, platby, hypotéka - dík za rady ; - )

    Spolu bydlení s partnerem, platby, hypotéka - dík za rady ; - )

    Můj partner chce abych bydlela s ním u něj v bytě ale má na něj hypotéku na své jméno, ještě než jsme se poznali. Chce abych se při bydlení s ním podílela na půl na všech platbách tzn. včetně té jeho hypotéky. Režie, nákupy, to vše klidně spolu s ním platit budu, ale já odmítám podílet se polovičně na hypotéce, která není ani na mé jméno, mám na to svůj názor, nevidím v tom nic výhodného pro mě, ale jinak je to pro mě cenný partner a ráda bych zkusila poslední možnost. Má někdo podobné zkušenosti? Pokud ano, jak jste se s partnerem dohodli? Nevím, jestli se jednou vezmeme, ale do té doby odmítám platit jeho hypotéku, ačkoliv s ním chci bydlet.

  • Partner se vychloubá úspěchy a dárky svých ex

    Partner se vychloubá úspěchy a dárky svých ex