Lukika

Deníčky

  • Hledání první práce po vysoké škole

    Hledání první práce po vysoké škole

    Před měsícem jsem dokončila vysokou školu a od té doby si hledám práci, zatím bohužel stále neúspěšně. Jak dlouho jste si po škole hledaly svoji první práci? Kolik jste musely absolvovat pohovorů než to vyšlo? Měly jste některá podobný problém?

  • Žádost o ruku v nepravý čas

    Žádost o ruku v nepravý čas

    S přítelem jsme spolu přes dva roky a nedávno mě požádal o ruku, bohužel na zásnuby a svatbu ještě nejsem připravená a navíc podle mě nevhodným způsobem.

  • Platy absolventů

    Platy absolventů

    Kolik myslíte, že je vhodné si říct nástupní plat v prvním zaměstnání? Jak dlouho jste si po vysoké škole hledaly práci? Příští rok budu končit VŠ a tak by mě zajímali Vaše názory a zkušenosti.

  • Jak se vyrovnat s ošklivou hádkou

    Jak se vyrovnat s ošklivou hádkou

    S přítelem jsme se ošklivě pohádali a nevím jak se s tím vyrovnat. Snažím se na to nemyslet, hodit to za hlavu, vím, že lidé ve vzteku říkají věci, které tak nemyslí. Ale zkrátka to nedokážu hodit za hlavu.

  • Otec nechce přítele na Vánoce u nás doma

    Otec nechce přítele na Vánoce u nás doma

    Jsem jedináček a můj otec je introvert, velmi těžko přijímá změny a vždy těžce přijímal mé přítele. S přítelem nyní žiji půl roku a přestěhovali jsme se spolu do jiného města. Bohužel z táty vypadlo, že nechce aby s námi přítel trávil Vánoce.