Klenot Eskortová

Deníčky

  • Panická porucha a ostatní

    Panická porucha a ostatní

    Ahoj, najde se tady nějaká slečna, žena která má zkušenosti s panickou poruchou? já mám PP, generalizovanou úzkostnou poruchu, obsedantně kompulzivní poruchu, derealizaci, depersonalizaci, agorafobii.

  • Jsem nešikovná a pomalá

    Jsem nešikovná a pomalá

    Ach jo, vždy se pro něco nadchnu, řeknu si že mi to určitě půjde, myslím si že se mi i daří a pak když vidím fotky (např. jídlo, aranžování umělých květin atd...) co dají na net jiné slečny a paní je mi do breku..

  • Fyzická vs. psychická nevěra

    Fyzická vs. psychická nevěra

    Která je podle vás horší? za mě určitě psychická, když jde o fyzickou nevidím to zase tak dramaticky pokud se obě strany dohodnou že jde jen o sex a nic víc, užijou si a toť vše. Za to psychická když vedle partnera jen žijete ale hlavu máte plnou někoho jiného myslíte na něj ve dne v noci, to už je podle mě docela p*ůser.

  • Mají v dnešní době vztahy cenu a šanci?

    Mají v dnešní době vztahy cenu a šanci?

    V poslední době čím dál víc přemýšlím zda-li v dnešní době může vůbec někomu vyjít láska, vztah a partnerství opravdu na celej život nebo alespoň na hodně let..

  • Může v Čechách fungovat vztah jako ze seriálu Přátelé?

    Může v Čechách fungovat vztah jako ze seriálu Přátelé?

    V poslední době čím dál víc cítím že typický vztah se vším co obnáší (žárlení, věrnost,omezování...) není asi nic pro mě ...Celé dospívání jsem byla spíš nevázaná, krátkodobé vztahy, lásky na jednu noc atd.. dnes je mi skoro 23, mám vztah 2 roky a začínám cítit že to není moc ono pro mě..

  • Už chci normální cyklus !!

    Už chci normální cyklus !!

    Po 7 letech jsem vysadila ha a od té doby se vše veze.. Asi na první pohled vypadá že to nepatří do deníčků ale já už jsem z těchto zdravotních komplikací psychicky úplně v háji :(((

  • Kdy je správné se usadit a přestat pařit

    Kdy je správné se usadit a přestat pařit