arrow
profile_image
Cassidy_
od 27. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj, mám v plánu letět po absolutoriu s babičkou do Kanady za strejdou. Ale hrozně se bojim, že nedostanu vízum, tak se chci zeptat na zkušenosti, abych věděla, jak to co nejlépe zařídit. Pokud jsem student a jedu tam na pozvání za příbuzným a ještě do toho pozvání strejda napíše, že jedu jako doprovod babičky, protože je to už starší osoba..tak by neměl být problém ne? A když mě bude živit, tak musím mít taky výpis z účtu? Prosím, jestli je tu nějaká holka kolem 23 let a vízum dostala, byla bych vděčná za všechny rady.

arrow
profile_image
Šmoulajz
od 23. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já jsem si zažádala o vízum i pracovní povolení a bez problémů Za měsíc jsem měla pas doma
Dodávala jsem výpis účtu za poslední 3 měsíce (byl tam tuším i nějaký finanční limit) I když tě bude živit někdo jiný, musíš ambasádě doložit, že máš finanční prostředky na pokrytí nákladů, kdyby se ti tam něco stalo.
Kdyby cokoliv nejasného, ptej se

arrow
profile_image
Cassidy_
od 27. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

A když na účtě nemám pravidelný příjem, ale leží mi tam nějakých 20 000 Kč už pár měsíců, bude to stačit? Nebo by bylo lepší kdyby mi tam ještě třeba rodiče poslali víc peněz?...
Opravdu to tvalo měsíc? To je docela dlouhá doba, to abych už začala dávat dohromady všechny dokumenty.

arrow
profile_image
Šmoulajz
od 23. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Za měsíc proto, že se ta víza vyřizují ve Vídni Stačí, když budeš mít třeba výpis účtu mamky.... 20 tis. je podle mého názoru málo... podívej se na stránky kanadské ambasády, myslím, že tam najdeš limit, kolik min. musíš mít finančních prostředků

arrow
profile_image
Cassidy_
od 27. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tam jsem se koukala ale našla jsem jen, že studenti musí mít aspoň 2500 CAD, ale tam šlo o studijní vízum, já když budu u příbuzného, tak právě nevim...:/
A taky budu mít potvrzení o studiu, ale teď v červnu končím a poletím až v červenci, tak jestli mám přidat, že jsem ještě přijatá třeba na vysokou školu, ale to nevím, jeslti mi dají nějaké potvrzení zase :/

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené