Děláte si někdy doma hamburger samy? Jak vám nejvíce chutná a na co nezapomenout?

já je dělám jen z mletého hovězího, vůbec je nesolím jen opepřím a někdy do nich dám chilly.
Pak koupím kaiserky, ty rozříznu a opeču na pánvy, aby křupaly, dám tam hlávkový salát na to hořčici a kečup, pak maso, nato sýr na hamburgry takové ty jednotlivě balené plátky pak jarní cibulku a rajče a přiklopím, je to velká dobrota, zvláště co si koupíš francouzsku hořčici a lepší kečup.
Maso opékám na tuku. Nemám gril.pánev a vždy jsou dobré.

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já si je párkrát dělala, nejvíc mi chutnaly když jsem použila housky (na hamb.) z Lidlu, opekla je ze vnitř kde jsou rozkrojené dala mezi ně upečené maso na hamb (taky z Lidlu). a použila omáčku (kečup+majonéza+koření dle chuti), přidala plátek rajčete, ledového salátu a pár koleček cibule..

Klasická bulka na burger se sezamem na vrchu. Hovězí maso jen osolit, opepřit, může se přidat troška sojovky. Dovnitř - rajče, ledový salát, cibule, plátek žlutýho sýra typu čedar, medovohořčicový dresing (albert), plátek slaniny opečený na pánvi. Nejlepší burger ever

Koukám, že děláte jen z hovězího, všude sem naopak četla půl napůl s vepříkem.

Já si dělám se smažákem.
Jinak nakrouhané bílé zelí, plátek rajčete, někdy okurku. Samozřejmě kečup a tatarku.

arrow
profile_image
Nufice
od 21. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já kupuji již zmíněné bulky v Lídlu, které rozpůlím, zahřeju na pánvi bez tuku, vezmu hambáčové maso z Lídlu (fakt jsou moc dobré) a udělám je na grilu. Dám do bulky, potřu kečupem a dám na to kysané zelí. Přítelovi i plátek sýra. Mňamka!

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

TO JE ZASE TÉMA ! Mám nutkání dojet si ještě dneska pro ingredience .

arrow
profile_image
corinkaa
od 10. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nejlepsi je to s hovezim..my delame ze zadniho napul s prednim nebo klizkou,je dobry dat tam kousek tucnejsiho...jen trosku osolit,opeprit a my do prostred placky z toho masa davame kousek bylinkovho masla. Mňam .) úplně bych si teď dala taky

arrow
profile_image
tetalee
od 7. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já do něj někdy ještě dávám volský oko,mnam,přítel to s ním miluje...jinak klasika,cibule kečup,hořčice,tatarka,ledový salýt,sýr...někdy i zeleninu okurku a rajče...

arrow
profile_image
monca114
od 19. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Týýjo, mám na to chuť. A to maso je lepší usmažit, nebo ogrilovat? A čím ho "zahušťujete"?

Reaguji na tetalee:
To je jako snídaňový od meca

arrow
profile_image
katushkaa
od 4. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Bulku upeču (hladká mouka, máslo, mléko, droždí, cukr, sůl)

maso - mleté hovězí (nějaké prorostlejší - z krku, kližka), vajíčko, hladká mouka, pepř, sůl

ozdobit dle chuti! Mňam!

A na pánvi peču na sucho nebo v kontaktním grilu -> ještě lepší.

arrow
profile_image
monca114
od 19. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na katushkaa: Děkuji. Bulku taky možná zkusím. I když mé pečení asi nebude zázrak Ale bulku bych zvládnout mohla

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Maso stačí dobře propracovat s trochou ledové vody, aby se maso dobře spojilo (na 500g hovězího cca tři čtyři lžíce), solí, pepřem a worchesterem.Nechat odpočinout a placičky opéct na pánvi nebo grilu.Kdo chce nechá na hamburgeru roztavit plátek čedaru.
Sezamovou bulku rozříznout a opéct na mřížce v troubě, plátek rajčete, cibule, ledový salát a omáčka podle chuti (já míchám majonézu s Heinz kečupem).

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené