arrow
profile_image
Maria
od 9. 12. 2006
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Prosím, proč se mi vždycky smažák rozteče? Je to sýrem, nebo pánví, nebo co dělám špatně? Prosím, poradte. Nebo mám kvůli tomu vytahovat fritézu?
Děkuji.
M.

arrow
profile_image
Mischellin
od 11. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

A obaluješ ho 2-3x v trojbalu?

obalujem 2x.

Měli jsme i spešl sýr přímo na smažení, no neroztekl se, stačilo obalit jednou, ale není to ono, byl jak guma, vůbec se netáhl....

arrow
profile_image
Maria
od 9. 12. 2006
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Obaluju 1x, nikdy mně nenapadlo, že mám víckrát. Děkuju, jinak vařit docela umím, ale toto mně štve, taková "banalita". Ten Smažák z Kauflandu není dobrý, i když se neroztéká, ale ta chut tedy...JInak nejméně se mi roztéká oštiepok, je malý, ale dobrý, jenom je kapku dražší.
Díky, M.

arrow
profile_image
olivia27
od 22. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

My ho obalíme 2x a strčíme tak na hoďku do mrazáku - potom se nerozteče

arrow
profile_image
Kubacis
od 14. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Jo jo, víckrát obalit, my tedy ještě dáváme pak do chladničky, ne mražáku.

Cituji Maria: Je to sýrem, nebo pánví, nebo co dělám špatně?

Může to být i sýrem,ale spíš je potřeba pořádně obalit 2x,aby obal nepraskl.

Cituji Kubacis: my tedy ještě dáváme pak do chladničky

jo to taky! obalit 2x, dát do lednice, pak smažit.

arrow
profile_image
klaruskaska
od 27. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Aspoň máš důkaz, že je to opravdu sýr, horší by bylo, kdyby se neroztekl To se mi stalo naposledy, ten byl tak hnusnej, jak rozteklá podrážka Ale jinak taky radím dát do mrazáku na chvilku. Nebo je také možné, že se ti rozteče, protože nemáš dostatečně rozpálený olej. Takhle na to manža zapomněl, když ho smažil a pak jsme měli k jídlu jen ten trojobal a on byl naštvaný a nevěděl čím to může být

My obalujeme sýr v těstíčku a nikdy nevytekl

Cituji klaruskaska: jinak taky radím dát do mrazáku na chvilku.

K čemu je dobré "zmrazit" sýr,když ho následně stejně dáš do rozpáleného oleje a ohřeješ?

arrow
profile_image
Eleanoraka
od 22. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já obaluji jednou a neroztéká se

arrow
profile_image
Áď4
od 20. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jojo, obal ho 2x a dej si pozor na boky, ať jsou obalené dost

arrow
profile_image
unique_misha
od 23. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Přidávám se k holkám -> 2x obalit.

arrow
profile_image
olivia27
od 22. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Laky:
No to taky nevím, poradila nám to prodavačka v obchodě. Prostě to jednoduše funguje, 1 hodina v mražáku + dobře nahřátý olej. a je to.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené