arrow
profile_image
marketakr
od 16. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jak děláte horké maliny,podle mě to není jen tak...,když si je dám v restauraci tak je v jejich kvalitě velkej rozdíl, jednou je to hroznej blivajz a jindy se dělaj boule za ušima,jen musím vědět kam na ně jít.Tak jak je doma udělat aby byly ty boule za ušima

arrow
profile_image
Censa
od 13. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj, nevím jestli způsobí boule za ušima, ale u nás doma chutnají
Aktuálně dělám ze zmražených malin, dám je na talíř a lehce posypu cukrem (někdy i vanilkovým), šoupnu do mikrovlnky a ohřeju tak, aby byly opravdu horké a pustily šťávu. Do skleničky dám lžíci zmrzliny na to vrstvu malin a znovu zmrzlinu a maliny, přeliji šťávou a podávám.
Je to rychlé a jednoduché
Není to moc "nóbl" recept, ale třeba přijde vhod.

arrow
profile_image
kamilka24
od 20. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Censa:

Dělám je stejně a vždycky mají úspěch.. jen nahoru ještě dávám domací šlehačku

arrow
profile_image
KatyMax
od 25. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Horké maliny připravuju tak, že koupím např. v Albertovi nejake lepší mražené maliny (když mám štěstí tak dostanu od známých domácí mražené maliny), dám je do mističky, posypu je trochou cukru krystal a šup s nima do mikrovlnky (ale hlídám, aby se moc nerozplizly) a pak je naliju na kvalitní vanilkovou zmrzlinu. Lahoda

Tak nějak vyplývá z těch předchozích příspěvků, že rozdíl je v tom, jaké maliny se na to použijí. tam kde je to ,,blivajz" to budou maliny z konzervy.
Chce to kvalitní maliny, nejlépe ty ze zahrádky, ale ty mražené také jsou v pohodě. JInak postup jak psaly holky výše,

arrow
profile_image
Renataxyx
od 8. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji sartre: ,,blivajz" to budou maliny z konzervy

To by ty restaurace vyšlo draho, to spíš bude "malinová drť " (odpad) viděla jsem to v makru ve velikém průhledném 3 kg sáčku a byly to jen kuličky z malin.
Nejen na malinách záleží taky na zmrzlině, když tam dáš kvalitní suroviny, boule za ušima se určitě dostaví

arrow
profile_image
marketakr
od 16. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

kvalitní maliny určitě, to je základ...
myslela jsem jestli se to nedělá třeba tak, že cukr (vanilkový) se nechá v kastrůlku zkaramelizovat a přidá se trochu vody a maliny..
Ta příprava těch malin mě totiž zajímá ,aby byly co nejchutnější

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak a dost, jdu si je udělat

arrow
profile_image
marketakr
od 16. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na panda08: děkuji moc,něco takového jsem hledala.

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na panda08: Přesně podle tohoto receptu je dělávám a jsou výborné.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené